Toetjes en ijs

Salted caramel squares (vegan!)

Salted caramel squares (vegan!)

Zout brengt zoete smaken naar boven. Wist je bijvoorbeeld dat een heel klein snufje zout in je chocolademelk het nóg lekkerder maakt? Voor mij was het nieuw, tot ik het jaren geleden in de serie Modern Family zag. En sindsdien ben ik er op gaan letten en inderdaad: zout werkt ...
Kiwi bites met chocolade en geroosterde kokos

Kiwi bites met chocolade en geroosterde kokos

Superyummy kiwi hapjes met chocolade en geroosterde kokos. In een mum van tijd klaar maar met een feestelijk effect! Lekker als snack of bij een bolletje ijs als dessert ...
Vegan vlaflip

Vegan vlaflip

Het bekende Oud-Hollandse toetje vlaflip maar dan geveganized en nóg lekkerder gemaakt met verkruimelde speculoosjes onderin en fruit er bovenop! ...
Vegan pindakaas bananenijs

Vegan pindakaas bananenijs

De combinatie van romige banaan, nutty pindakaas, zoete dadelstroop, een snufje zout en crunchy cacaonibs, oftewel: superyummy banana soft serve de luxe. Dat gezond zo lekker kan zijn! ...
Bananen mummies

Bananen mummies

Nog even en het is weer Halloween: tijd voor spooky lekkernijen! Deze mummy bananen zijn in een mum van tijd klaar. 😉 En ze zijn ook nog eens vegan! ...
Chia bananenijs met blauwe bessen

Chia bananenijs met blauwe bessen

Supergezond ijs dat je maakt in nog geen tien minuten, zonder ijsmachine en ook nog eens zo lekker dat je je vingers er bij op eet? Jazeker! Je kunt het vervolgens zo gek maken als je zelf wil: toppen met muesli/cruesli, gedroogde kokos, vers fruit, gehakte nootjes of misschien zelfs ...
Vegan chocolade kokosijs

Vegan chocolade kokosijs

Dit ijs is verrukkelijk, je maakt het met maar 4 ingrediënten (geen banaan!) zonder ijsmachine én het is vegan. What's not to like? ...
Kokos fruit ijsjes

Kokos fruit ijsjes

Heerlijke frisse ijsjes op basis van kokoswater en vers fruit ...
Choco fruit pops

Choco fruit pops

Dit zal bij jong en oud in de smaak vallen: choco fruit pops! ...
Raw appeltaart met vijgen

Raw appeltaart met vijgen

Onlangs maakte ik deze heerlijke raw appeltaart: een taart waarbij geen oven aan te pas komt. Nu maakte ik er weer een, maar dan met vijgen in de bodem. Die geven het een heel bijzondere frisse smaak, heel erg lekker! Ik heb de hoeveelheden van het recept aangepast naar een ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: