Snoep en chocolade

Havermout chocolade nestjes

Havermout chocolade nestjes

Leuk voor op de Paastafel: nestjes van havermout en cacao gevuld met Skittles als eitjes.  ...
Chocolade pindakaas brokken met popcorn

Chocolade pindakaas brokken met popcorn

Een lekkere combinatie van chocolade, pindakaas en popcorn. Yum!  ...
Chocolade tuintjes

Chocolade tuintjes

Potjes met een tuintje van chocolade dessert, verkruimelde Oreo koekjes en een worteltje van marsepein. Hartstikke cute voor op de Paastafel!  ...
Koffie caramel slice met hazelnoten

Koffie caramel slice met hazelnoten

Beloofd: this is the good stuff. Echt. Probeer maar. Thank me later!  ...
Valentijnsdag: kokosbonbons

Valentijnsdag: kokosbonbons

Over iets meer dan een week is het weer Valentijnsdag! Dé dag van het jaar waarop je je geliefde, of gewoon iedereen die je lief hebt verwent met iets extra's. Iets leuks, iets liefs of iets lekkers! Wat dacht je van deze kokosbonbons? Hoe eenvoudig je die maakt laat ik ...
Worteltjes van marsepein

Worteltjes van marsepein

Hoe cute zijn deze worteltjes van marsepein? Leuk om lekkernijen mee te decoreren voor Pasen zoals carrot cake!  ...
Vegan marsepein

Vegan marsepein

Vanmiddag maakte ik het voor het eerst zelf marsepein, vegan uiteraard. Wat is dat ontzettend makkelijk om zelf te maken! Ideaal als basis om verder te werken als decoratie op taartjes en gebak bijvoorbeeld.  ...
Pecan rotsjes

Pecan rotsjes

Een beetje zoals pindarotsjes, maar dan met een twist: pecans en biscuitjes omhuld door chocolade! Heel makkelijk te maken en superlekker.  ...
Hazelnoot bonbons

Hazelnoot bonbons

Bonbons maak je heel gemakkelijk zelf. Je kunt er eindeloos mee variëren: met gedroogd fruit, nootjes of gewoon alleen chocolade... Allemaal lekker! Deze versie maakte ik met hazelnoten.  ...
Chocoladebrokken met rozijnen

Chocoladebrokken met rozijnen

Ik ben dol op de combinatie van chocolade en rozijnen. Helaas zijn chocolade rozijnen uit de winkel meestal niet vegan: ze bevatten vaak schellak om ze een glimmend laagje te geven. Dan maar zelf maken! Deze chocolade brokken, in Amerika 'bark' genoemd zijn ook heel geschikt om mee te variëren ...
Print Friendly, PDF & Email
Share: