Havermout chocolade nestjes

Leuk voor op de Paastafel: nestjes van havermout en cacao gevuld met Skittles als eitjes. 

Ingrediënten havermout chocolade nestjes voor ongeveer 12 stuks

  • 1/2 cup/120 ml. 100% pindakaas naturel
  • 1/4 cup/60 ml. agavesiroop
  • snuf zeezout
  • 1/4 cup/60 ml. kokosolie
  • 1 teaspoon vanille extract
  • 15 gram cacaopoeder
  • 100 gram havermout
  • 25 gram geraspte kokos
  • Skittles

Bereidingswijze

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Meng de pindakaas, agavesiroop, zeezout en kokosolie in een steelpan op een laag vuur. Voeg het vanille extract en cacaopoeder toe en roer goed door.
  • Voeg de havermout en kokos toe en meng.
  • Maak gelijke balletjes van het mengsel en druk deze plat. Duw er met je duim een holte in.
  • Zet een half uurtje in de vriezer. Vul de nestjes met Skittles en serveer.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer