Leuk voor op de Paastafel: nestjes van havermout en cacao gevuld met Skittles als eitjes.
Ingrediënten havermout chocolade nestjes voor ongeveer 12 stuks
- 1/2 cup/120 ml. 100% pindakaas naturel
- 1/4 cup/60 ml. agavesiroop
- snuf zeezout
- 1/4 cup/60 ml. kokosolie
- 1 teaspoon vanille extract
- 15 gram cacaopoeder
- 100 gram havermout
- 25 gram geraspte kokos
- Skittles
Bereidingswijze
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de pindakaas, agavesiroop, zeezout en kokosolie in een steelpan op een laag vuur. Voeg het vanille extract en cacaopoeder toe en roer goed door.
- Voeg de havermout en kokos toe en meng.
- Maak gelijke balletjes van het mengsel en druk deze plat. Duw er met je duim een holte in.
- Zet een half uurtje in de vriezer. Vul de nestjes met Skittles en serveer.
geen reacties