Griekse salade met tofu feta

Een heerlijke zomerse salade waarbij ik de gebruikelijke feta kaas heb vervangen voor deze tofu variant. Voeg er wat gekookte pasta aan toe en je hebt een stevige maaltijdsalade!

Ingrediënten voor 2 personen
2 trostomaten
1/2 komkommer
15 gram peterselie
1 rode ui
12 olijven, zwarte of kalamata
1 eetlepel kappertjes
1 takje oregano (of gebruik een theelepel gedroogde oregano)
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
tofu feta
gekookte pasta

Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed afkoelen. Snij de trostomaten in kleine stukjes, de komkommer in plakjes, de ui in ringen en de peterselie fijn. Verdeel de groenten, kruiden, pasta en tofu feta in een grote kom. Meng in een schaaltje de olijfolie met rode wijnazijn en verdeel dit over de salade. Serveer eventueel met stokbrood.

En nog even iets heel anders: heb jij je al ingeschreven voor de Wat eet je dan wel nieuwsbrief? Als je dat doet, ontvang je maximaal 1 keer per week (niet vaker, beloofd) de laatste nieuwtjes in je mailbox zodat je niks mist van wat hier en op social media allemaal gebeurt rondom Wat eet je dan wel!

* indicates required



Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer