Vegan wentelteefjes van Turks brood

Heb je een stuk Turks brood over? Maak er wentelteefjes van! Lekker met fruit zoals (gebakken) schijfjes banaan en blauwe bessen.

Afdrukken

Vegan wentelteefjes van Turks brood

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 2 personen 1x

Ingrediënten

Scale
  • 2 lange sneden Turks brood
  • 40 gram bloem
  • 1 theelepel kaneel
  • 150 ml. plantaardige melk, bijvoorbeeld havermelk
  • olie of plantaardige margarine, om in te bakken
  • 1 banaan
  • handje blauwe bessen
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  • Snij de sneden door de helft en over de lengte doormidden, zodat je 4 stukken hebt.
  • Smelt wat olie of plantaardige margarine in een koekenpan.
  • Meng de bloem met de kaneel en plantaardige melk en schenk in een platte schaal.
  • Haal de plakken brood aan beide kanten door het mengsel.
  • Bak de plakken brood aan beide kanten goudbruin in de koekenpan.
  • Bak de plakjes banaan kort aan beide kanten in wat olie of plantaardige margarine en verdeel met de blauwe bessen over de wentelteefjes.
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star