Afdrukken

Vegan wentelteefjes van Turks brood

Ingrediënten

Scale
  • 2 lange sneden Turks brood
  • 40 gram bloem
  • 1 theelepel kaneel
  • 150 ml. plantaardige melk, bijvoorbeeld havermelk
  • olie of plantaardige margarine, om in te bakken
  • 1 banaan
  • handje blauwe bessen
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  • Snij de sneden door de helft en over de lengte doormidden, zodat je 4 stukken hebt.
  • Smelt wat olie of plantaardige margarine in een koekenpan.
  • Meng de bloem met de kaneel en plantaardige melk en schenk in een platte schaal.
  • Haal de plakken brood aan beide kanten door het mengsel.
  • Bak de plakken brood aan beide kanten goudbruin in de koekenpan.
  • Bak de plakjes banaan kort aan beide kanten in wat olie of plantaardige margarine en verdeel met de blauwe bessen over de wentelteefjes.
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer.