Vegan FAQ #5: slik jij als veganist vitamines?

Het is een veelgestelde vraag: slik jij als veganist vitamines?

Bekijk hier welke vitamines ik slik en in dit artikel lees je hoe ik daartoe ben gekomen!

Dit artikel is onderdeel van de serie Vegan FAQ met veelgestelde vragen rondom het thema veganisme. Bekijk hieronder de andere delen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

3 reacties

 • Reply Aaf (zuinigaan)

  Ik slik ook ijzer, vitamine C en B12. Als ik mijn voeding uitreken in de eetmeter van het Voedingscentrum, geeft die steeds aan dat ik te weinig vitamine A en te weinig jodium binnenkrijg.

  15 januari 2020 at 13:41
 • Reply Elise van den Haak

  Interessant artikel. Sinds kort ook begonnen aan supplementen. Na een ernstig vitamine D te kort gezocht naar goede vitamine D, maar ontzettend veel zijn gemaakt met gelatine capsules. Als mijn huidige op zijn, ga ik die van A vogel eens proberen. Ik heb enorm veel baat bij Magnesium voor rusteloze benen. Neem ze als supplement, als spray vorm of een (voeten)badje met magnesiumsulfaat.

  15 januari 2020 at 19:12
 • Reply Cindy

  Hoi Suzanne, in een vorig artikel schreef je dat je de B12 supplementen van the Vitaminstore kocht, omdat ons lichaam deze wél de oppakt en die van bv het Kruidvat niet. Geldt dit nu ook voor de supplementen van Holland&Barrett? Daarom was ik toen ook gelijk overgestapt maar wel zeer prijzig! Ik heb laatst een bestelling gedaan: 1 potje B12 en 1 potje vegan D3…bijna 60 euro kwijt 🙁

  21 januari 2020 at 18:16
 • reageer