Mie met paddenstoelen en cashewnoten

Dit is een vegetarisch recept. Alle recepten die geplaatst zijn na 1 april 2017 zijn 100% vegan. Om het recept veganistisch te maken vervang je de eiermie door plantaardige noodles. 

Een lekker snel gerecht met hartige paddenstoelen en crunchy cashewnoten.

Ingrediënten voor 4 personen
1 pak Chinese eiermie 250 gram
1 doosje kastanjechampignons 250 gram
150 gram oesterzwammen
3 eetlepels roerbakolie
2 teentjes knoflook
1 doosje sugarsnaps 200 gram
4 eetlepels zoete sojasaus
100 gram ongezouten cashewnoten

Bereidingswijze
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paddestoelen schoonvegen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 minuut roerbakken. Paddestoelen en sugarsnaps erbij scheppen en 5 minuten roerbakken. Sojasaus erdoor roeren en geheel met zout en peper op smaak brengen. Mie en groentemengsel over vier borden verdelen. Met cashewnoten bestrooien.

Het recept komt hier vandaan.

Mie met paddenstoelen en cashewnoten

Mie met paddenstoelen en cashewnoten

Mie met paddenstoelen en cashewnoten

Dit gerecht is één van de drie gerechten die ik maakte met oesterzwammen, klik hieronder om meer te zien.

3-keer-lekker-vega-met-oesterzwammen
1. MIE MET PADDENSTOELEN | 2. VEGA PULLED PORK | 3. BRUCHETTA MET PADDENSTOELEN

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer