Life Lately #14

We zijn alweer even in juni: tijd voor een nieuwe Life Lately, nummer 14 om precies te zijn!

Maandag 22 mei 2017
In april was ik uitgenodigd voor een bloggerslunch bij Westerkaatje hier in Rotterdam. Daar ontmoette ik een blogger die ik zelf al jaren volg: Merel van de Groene Meisjes. We raakten in gesprek over mijn beginnende stapjes in veganisme, ik was die maand bezig aan mijn tweede VeganChallenge en daarna nam Merel contact op met de vraag of ik mee wilde werken aan een artikel over de struggles en meevallers tijdens mijn turn naar veganisme. Daarop volgde dit leuke stuk op de Groene Meisjes.

Zaterdag 27 mei 2017
Wat een hitte vandaag: vreselijk vind ik het als wintermens. Echt. Van mij mag het jaar bestaan uit herfst, winter, goed vooruit de lente en dan hup over naar de herfst. Vandaag is het dus echt afzien. En terwijl half Nederland een handdoekje uitlegt op het strand of een duik neemt in een zwembad, brengen Fabien en ik onder andere een bezoekje aan de kringloop. Ik kwam pas in aanraking met de wereld van tweedehands spulletjes nadat ik Fabien leerde kennen. Ik heb er inmiddels al heel wat blog props vandaan: aanvullingen op mijn best behoorlijke verzameling bordjes, bestek, kommetjes, glazen, enz. voor wateetjedanwel. Ik ben er nog niet naar heel veel geweest, maar tot nu toe is deze Kringloop in Rijswijk mijn favoriet. Rijen vol bordjes, kopjes, keukenspulletjes, koekblikken: een schatkamer voor foodbloggers!

Althans, meestal. Soms ga ik weg met een tas vol en soms zie ik gewoon niks. Deze keer was de buit behoorlijk en ging ik blij naar huis met deze spulletjes waar ik aan de kassa, waar ter plekke een prijs wordt gemaakt twee euro voor alles hoefde te betalen. Nice!

Zondag 28 mei 2017
Nog meer geshop: door de hitte ‘moet’ ik echt zomerkleding erbij kopen. Ik heb niet genoeg om deze zomer mee door te komen. Gelukkig is de sale al behoorlijk bezig in de winkels en scoor ik leuke jurkjes, topjes en meer. Ik kan er voorlopig weer even tegenaan.

Woensdag 31 mei 2017
Ik vind het leuk om te tekenen en helemaal deze te combineren met mijn foto’s, zoals ik hier en hier deed. Omdat ik op Wat eet je dan wel probeer om zo veel mogelijk eigen content (dus foto’s en afbeeldingen) te gebruiken, besloot ik om wat illustraties te maken. Achter de schermen ben ik namelijk bezig met een F.A.Q., oftewel een pagina met daarop de meestgestelde vragen. Om het wat op te leuken teken ik daar nu alvast wat tekeningetjes bij. Ik vind dat zo heerlijk om te doen! Heb jij trouwens een vraag die erbij kan? Iets wat je zou willen weten over Wat eet je dan wel, vega/vegan eten in het algemeen? Laat je vraag achter hieronder in de comments of mail me!

Zondag 4 juni 2017
Op deze Eerste Pinksterdag trekken Fabien en ik er op uit voor een picknick. Eerst gaan we langs The Tea Lab, waar we de lekkernijen ophalen hiervoor: ik mag namelijk de gloednieuwe Vegan Summer High Iced Tea uitproberen voor Wat eet je dan wel! Wat een heerlijke verwennerij was dat: je kunt er in dit artikel meer over lezen en zien wat de high tea allemaal inhoudt.

‘s Avonds besluiten Fabien en ik voor het eerst dit jaar samen te barbecuen. Net als vorig jaar, zoals je hier kon zien hebben we ieder onze eigen barbecue. Fabien voor zijn vlees en ik voor mijn vleesvervangers en groenten. En dat is helemaal prima zo! Net als twee geloven op één kussen kan bbq’en als vleeseter en vega(n) hartstikke goed!

Rechts op de foto deze detox salade die ik weer eens maakte, die is zo ontzettend lekker! Ik deed er nog wat extra alfalfa over, yummy!

He nu wil ik dat filmpje van vorig jaar eigenlijk wel weer terug zien ook. Komt ‘ie!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer