Kringloop, tweedehands en vintage #4: Opnieuw & Co Rotterdam

Deel 4 van deze nieuwe serie over kringloop- en tweedehandswinkels! Deze keer vertel ik je over het filiaal van Opnieuw & Co in Rotterdam, dat afgelopen december haar deuren opende! 

Opnieuw & Co is een keten van kringloopwarenhuizen in Zuid-Holland. De vestiging in Rotterdam Alexanderpolder is net nieuw en ik ben er inmiddels al meerdere keren geweest. Wat een fijne kringloop en voor mij ook in de buurt!

Goed bereikbaar

Deze kringloop is gevestigd op een terrein met allerlei bedrijven. Prima te bereiken met de auto en je kunt er gratis parkeren op de parkeerplaats achter de winkel. Ook met het openbaar vervoer is het prima te doen: vanaf metrostation Alexander is het vijf minuutjes lopen.

Ruim

De oppervlakte is fors: ruim 2000 vierkante meter. Wanneer je binnenkomt zie je als eerste de wat meer bijzondere spulletjes. Van heel oude koekblikken tot antieken keukenweegschalen: echt de moeite waard een kijkje te nemen.

Op de begane grond vind je verder veel kleding, schoenen en meubels.

Boven is er een enorm aanbod aan keukenspulletjes en servies: daar ben ik al meerdere keren goed geslaagd voor schaaltjes, kommetjes en dat soort spul! Ook is er een groot aanbod aan speelgoed, boeken, DVD’s en andere media.

Schoon en duidelijk geprijsd

Alles ziet er schoon en heel uit en alles is ruim opgezet, waardoor je ook wanneer het wat drukker is op je gemak kunt rondkijken. Wat ik ook erg fijn vind is dat op alles een prijsje zit, zo sta je niet voor verrassingen aan de kassa. En het personeel is erg vriendelijk! En ook na het afrekenen is er nog een stukje service: daar staat een ruime inpaktafel waar je rustig je spulletjes kunt inpakken in krantenpapier, dat voorradig is voor breekbare aankopen.

Ja, je merkt het al: ik vind deze kringloop echt een aanrader. Fijn om zo’n goed gesorteerde redelijk dicht in de buurt te hebben die ook nog eens goed te bereiken is met het openbaar vervoer, wat voor mij als rijbewijs/autoloze een must is.

Opnieuw & Co Rotterdam

Koperstraat 31
3067 GL Rotterdam
website

Maandag: 13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Dit artikel is onderdeel van een serie, bekijk hieronder de andere delen

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer