Kringloop en tweedehands #3: Rataplan Berkel en Rodenrijs

Deel 3 van deze nieuwe serie over kringloop- en tweedehandswinkels! Deze keer vertel ik je over het filiaal van Rataplan in Berkel en Rodenrijs. 

Rataplan is een keten van kringloopwinkels in Nederland. Momenteel zijn er 21 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Gelderland. Doel van deze kringloopwinkels is het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ik was al eens in de vestiging in Den Haag geweest en bracht nu een bezoek aan dit nog redelijk nieuwe filiaal in Berkel en Rodenrijs, dat in 2015 werd geopend.

Gratis parkeren en dicht bij ov
Handig: je kunt er gratis parkeren op één van de 80 parkeerplaatsen. Ook is het redelijk bereikbaar met het OV, vanaf metrostation Berkel Westpolder is het ruim 10 minuten lopen.

De winkel heeft een afmeting van ruim 2500 vierkante meter en is royaal te noemen. Het aanbod is groot en is er van alles wat: van kleding tot speelgoed en van meubels tot boeken.

Veel servies en keukenspullen: daar is waar ik vooral bezoekjes aan breng aan de kringloop. Dat zit hier wel goed: het aanbod is behoorlijk groot. Je moet geluk hebben, maar dat is juist het leuke aan kringlopen vind ik. You never now what you’re gonna get!

Rataplan Berkel en Rodenrijs
Veilingweg 54
2651 BE Berkel en Rodenrijs
website

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: gesloten

ARTIKELEN IN DEZE SERIE

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer