Chocolade pindakaas brokken met popcorn

Een lekkere combinatie van chocolade, pindakaas en popcorn. Yum! 

Ingrediënten

  • 400 gram pure chocolade
  • 125 gram 100% pindakaas naturel
  • 50 gram gezouten popcorn, kijk hier hoe je dat maakt

Bereidingswijze

  • Meng 350 gram chocolade au bain marie. Bekleed een bakblik van 20 cm. x 20 cm. met bakpapier en schenk de chocolade hier in.
  • Smelt 100 gram van de de pindakaas in de magnetron en giet er met een lepel wat van over de chocolade. Maak een marmereffect door er met een sateprikker draaiende bewegingen in te maken.
  • Smelt de rest van de chocolade en pindakaas.
  • Verdeel de popcorn er over en besprenkel met de rest van de chocolade en pindakaas.
  • Laat een uurtje in  de koelkast uitharden en snij of breek in stukken.


Crêpes met amandelyoghurt en blauwe bessen

Crêpes met amandelyoghurt en blauwe bessen

Voor deze eenvoudige crêpes heb je maar een paar ingrediënten nodig. Wat een heerlijk begin van de dag! ...
Ananas ijs (2 ingrediënten!)

Ananas ijs (2 ingrediënten!)

Je bent vast al bekend met bananenijs: bananen in de keukenmachine of blender, scheutje plantaardige melk erbij en voilá: heerlijk romig ijs. Maar wist je dat dit ook prima met ananas kan? Leuk om te serveren in doormidden gesneden ananas, steek er wat lepels in en zet op tafel. Een ...
Hummus van witte bonen en zongedroogde tomaten

Hummus van witte bonen en zongedroogde tomaten

Een stevige hummus op basis van witte bonen en zongedroogde tomaten. Vol smaak en binnen enkele minuten klaar!  ...
Lavash platbrood

Lavash platbrood

Lavash is een heel lekker Armeens knapperig platbrood. Ideaal om te serveren met een dip zoals hummus of baba ganoush.  ...
Chocolade pindakaas brokken met popcorn

Chocolade pindakaas brokken met popcorn

Een lekkere combinatie van chocolade, pindakaas en popcorn. Yum!  Ingrediënten 400 gram pure chocolade 125 gram 100% pindakaas naturel 50 gram gezouten popcorn, kijk hier hoe je dat maakt Bereidingswijze Meng 350 gram chocolade au bain marie. Bekleed een bakblik van 20 cm. x 20 cm. met bakpapier en schenk ...
Chocolade tuintjes

Chocolade tuintjes

Potjes met een tuintje van chocolade dessert, verkruimelde Oreo koekjes en een worteltje van marsepein. Hartstikke cute voor op de Paastafel!  ...
Kokos bacon + andere plantaardige bacon varianten

Kokos bacon + andere plantaardige bacon varianten

Kokos bacon? Jazeker! Kokossnippers zijn ideaal om een rokerige baconsmaak op te nemen. In de oven worden ze crispy en is dan een ideale topping voor over salades, in stamppotten, voor een crunch in je sandwich of gewoon als snack! Kijk onderaan voor nog meer plantaardige bacon varianten.  ...
Amandelkoeken (4 ingrediënten!)

Amandelkoeken (4 ingrediënten!)

De pindakaaskoekjes die ik laatst maakte met slechts 4 ingrediënten waren zo'n succes, dat ik benieuwd was of ik met amandelpasta ook zoiets lekkers kon maken. En ja hoor: recept iets aangepast, missie gelukt! En hoe.  ...
Pindakaaskoekjes met maar 4 ingrediënten

Pindakaaskoekjes met maar 4 ingrediënten

Deze koekjes kwam ik onlangs tegen via Pinterest, je maakt ze met slechts 4 ingrediënten. Is dat nou lekker? Ik heb het geprobeerd. Het antwoord is een volmondige ja!  ...
Worteltjes van marsepein

Worteltjes van marsepein

Hoe cute zijn deze worteltjes van marsepein? Leuk om lekkernijen mee te decoreren voor Pasen zoals carrot cake!  ...
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer