5 x vegan lekkere chocolade recepten

Ben jij ook zo dol op chocolade? Kijk dan eens naar deze 5 lekkere chocolade lekkernijen die je zelf kunt maken. Ga je één van de recepten maken? Maak er een foto van, plaats ‘m op Instagram met de hashtag #vanwateetjedanwel en vergeet me niet te taggen @wateetjedanwel!

Vegan Lion

Ineens had ik zo’n trek in Lion repen, maar ja die zijn natuurlijk niet vegan. Dan maar zelf maken! Ik ging aan de slag en het eindresultaat is heel goed gelukt. Mijn Lion cravings zijn gestild! Kijk hier voor het recept.

Snickers bars

Voordat ik veganist werd behoorde Snickers wel tot mijn favoriete candybars. Heerlijk, die caramel, pinda’s en chocolade… Gelukkig kun je ook een heel lekkere plantaardige versie maken. Hier laat ik je zien hoe.

Cranberry Bounty’s

Bounty’s met een fruitige twist: met cranberries! Hoe je ze maakt zie je op deze pagina.

Pecan rotsjes

Een beetje zoals pindarotsjes, maar dan met een twist: pecans en biscuitjes omhuld door chocolade! Heel makkelijk te maken en superlekker. Kijk hier voor het recept!

Kersen kokos chocolaatjes

Heerlijke chocolaatjes met kersen en kokos. Lekker om zelf op te eten of om cadeau te doen! Extra leuk: schrijf het recept uit op een kaartje, leg de chocolaatjes (met een bakpapiertje ertussen) in een mooi cadeaudoosje. Het recept kun je hier vinden.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer