Cranberry Bounty’s

Een heerlijke variant op de bekende Bounty reep: met cranberries omhuld met vegan melk- en witte chocolade. Super makkelijk om te maken en zo lekker. 

Afdrukken

Cranberry Bounty’s

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 6 stuks 1x
Scale

Ingrediënten

  • 100 gram geraspte kokos
  • 100 gram gedroogde cranberries
  • 6 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 1 reep witte chocolade, bijvoorbeeld van Bonvita
  • 1 reep vegan melkchocolade, bijvoorbeeld van ichoc

Bereidingswijze

  • Meng de geraspte kokos met de cranberries en kokosolie in een keukenmachine.
  • Vul de repenvorm met het mengsel of stort het mengsel in een met bakpapier bekleed bakje en druk goed aan.
  • Zet een half uurtje in de vriezer.
  • Haal de repen uit de vorm of snij van het blok kokosmengsel repen.
  • Smelt de witte chocolade en doop 3 repen in de gesmolten chocolade. Leg op een rooster of met bakpapier bekleed bord en laat de chocolade hard worden.
  • Doe hetzelfde met de melkchocolade.

Notities

  • De vegan chocolade is onder andere bij Ekoplaza verkrijgbaar.
  • De vorm die ik voor deze repen gebruikte kocht ik bij Søstrene Grene. Kun je hier niet aan komen dan kun je het mengsel ook in een met bakpapier bekleed bakje hard laten worden en vervolgens in repen snijden.

Trefwoorden: vegan, veganistisch, Bounty, cranberry, cranberries, chocolade, kokos, geraspte kokos, candybar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer