Wafeldag – de lekkerste vegan wafelrecepten op een rij

Zaterdag 25 maart is het Internationale Wafeldag! In dit artikel zet ik de lekkerste vegan wafelrecepten voor je op een rij. Klik op de foto’s voor de recepten! Welke ga jij maken?

Fritel wafelijzer

Dit wafelijzer gebruik ik af en toe om lekkere wafels mee te maken. Handig om verticaal (dus staand) op te bergen, scheelt weer kastruimte! Klik hier om het wafelijzer te bestellen*.

Affiliate links*

Ik hou van transparantie, dus wil ik vooraf hier ook duidelijk over zijn: in dit artikel is een Bol.com affiliate link verwerkt. Dat houdt in dat wanneer jij klikt op een artikel en vervolgens dat artikel of wat dan ook op de website (cadeaukaarten uitgezonderd), ik daar een klein percentage over krijg. Dat geld gebruik ik vervolgens voor alles wat er bij het maken van de content op wateetjedanwel.nl komt kijken: denk hierbij aan de hosting en het technische onderhoud van de website en de boodschappen voor het ontwikkelingen van alle lekkere recepten! Dat kan dus via iets aan te schaffen via de links in dit artikel of direct via de banner hieronder. Mocht je mij willen steunen dan zou je me hier een enorm plezier mee doen! En wees gerust: ik kan niet zien wie wat bestelt, dus je privacy blijft gewaarborgd. Alvast veel dank!

Vegan wafels

Wafels met blauwe bessen

Wafels met chocolade

Vegan kaaswafelsandwich met plantaardige eiersalade

Vegan wafels met slechts 3 ingrediënten

Vegan chicken waffles met spicy maple syrup

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer