Vegan kruidenboter

Zelfgemaakt smaakt het lekkerst, en dat geldt absoluut voor deze kruidenboter. Je kunt ‘m helemaal naar jouw smaak maken met verschillende kruiden. 

Afdrukken

Vegan kruidenboter

Voor deze kruidenboter nam ik een plantaardige smeerbare boter die je niet eerst op kamertemperatuur hoeft te laten komen. Heerlijk bij de borrel op stokbrood of een toastje!

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

  • 100 gram plantaardige smeerbare boter
  • 25 gram bieslook
  • 15 gram peterselie
  • teentje knoflook, fijngehakt (of meer naar smaak)
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Knip of snij de bieslook en peterselie fijn.
  • Meng de kruiden met de boter en breng op smaak met peper en zout.
  • Zet de kruidenboter een paar uur in de koelkast zodat de smaken in kunnen trekken.

Notities

Ik gebruikte voor deze kruidenboter de Becel 100% plantaardig biologisch. Je kunt ook andere plantaardige boter gebruiken zoals bijvoorbeeld Wajang.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Kijk ook eens naar

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer