Een heerlijke hartige salade waar geen tonijn het leven voor heeft hoeven laten! Je maakt ‘m in 5 minuten. Lekker op een wrap, op brood of op een toastje!
Vegan tonijnsalade
Ingrediënten
Scale
- 1 blik kikkererwten 400 gram
- 2 eetlepels vegan mayonaise, bijvoorbeeld Remia Mayolijn
- 2 eetlepels ketchup
- augurk, in kleine stukjes gesneden
- stengel bleekselderij, in kleine stukjes gesneden
- 1 eetlepel kappertjes
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Laat de kikkererwten uitlekken en prak ze fijn in een kom.
- Voeg de overige ingrediënten toe en meng.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Lekker op brood met een blaadje sla, tomaat en alfalfa!
2 reacties
U weet hopelijk dat brood geen vegan product is in 70% van de gevallen?
1 juni 2021 at 09:15Hi Jacco, er zijn inderdaad veel soorten brood die niet vegan zijn. Maar het brood dat je hier ziet is vegan!
1 juni 2021 at 09:17