Vegan tonijnsalade

Een heerlijke hartige salade waar geen tonijn het leven voor heeft hoeven laten! Je maakt ‘m in 5 minuten. Lekker op een wrap, op brood of op een toastje!

Afdrukken

Vegan tonijnsalade

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

Scale
  • 1 blik kikkererwten 400 gram
  • 2 eetlepels vegan mayonaise, bijvoorbeeld Remia Mayolijn
  • 2 eetlepels ketchup
  • augurk, in kleine stukjes gesneden
  • stengel bleekselderij, in kleine stukjes gesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Laat de kikkererwten uitlekken en prak ze fijn in een kom.
  • Voeg de overige ingrediënten toe en meng.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Lekker op brood met een blaadje sla, tomaat en alfalfa!

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

  • Reply Jacco

    U weet hopelijk dat brood geen vegan product is in 70% van de gevallen?

    1 juni 2021 at 09:15
    • Reply Suzanne

      Hi Jacco, er zijn inderdaad veel soorten brood die niet vegan zijn. Maar het brood dat je hier ziet is vegan!

      1 juni 2021 at 09:17

    reageer

    Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star