Tortilla wrap pizza

Zin in een lekkere goed belegde pizza? Probeer dan eens een tortilla wrap als bodem! Ik vind dit zalig: de wrap wordt een beetje crispy en het is zo klaar!

Variatie

Je kunt het beleggen met wat je wil. In de afgelopen week maakte ik verschillende pizza’s, allemaal met gezeefde tomaten als basissaus en belegd met verschillend combinaties zoals:

  • Violife vegan geraspte mozzarella, tomaat en Quorn vegan plakjes pepperoni
  • Artisjokken (uit blik), zwarte olijven, champignons, tomaat en zelfgemaakte vegan mozzarella

Gezeefde tomaten

Als saus op de pizza gebruik ik gezeefde tomaten, dat is iets dat ik meestal wel in huis heb en gebruik als basis voor pastasauzen. Op de pizza smaakt ‘ie prima als saus!

Video

In onderstaande video zie je hoe ik een tortilla pizza met vegan mozzarella en pepperoni maak, vanaf 10:43 minuut!

 

Afdrukken

Tortilla wrap pizza

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 1 pizza 1x
Scale

Ingrediënten

  • 1 tortilla wrap
  • 2 eetlepels gezeefde tomaten
  • toppings naar keuze zoals champignons, artisjokharten, vegan mozzarella, tomaat en olijven
  • zwarte peper, optioneel

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Verdeel de gezeefde tomaten over de tortilla wrap.
  • Beleg met de toppings naar keuze. Als je vegan geraspte kaas gebruikt raad ik je aan die als eerste te verdelen over de pizza, dan smelt het beter dan dat je het bovenop de toppings legt.
  • Bestrooi naar smaak met zwarte peper en/of kruiden naar smaak.
  • Bak de tortilla wrap pizza ongeveer 5 minuten in de oven.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer