Wat eet je dan wel bestaat 5 jaar! WINACTIE 1

Het is alweer 5 jaar geleden dat ik hier op wateetjedanwel.nl mijn eerste artikel plaatste. Op 21 augustus 2013 om precies te zijn. En dat laat ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan: gedurende de rest van de maand augustus en de hele maand september kun je meedoen aan leuke winacties! 

En wat is er een hoop gebeurd sindsdien, de grootste gebeurtenis wat Wat eet je dan wel betreft is mijn stap van vega naar vegan. Op 1 april 2017 deed ik voor de tweede keer mee aan de Vegan Challenge. Ik ben sinds mijn tiende vegetariër, maar maakte toen dus definitief de switch naar veganisme. En het bevalt nog steeds ontzettend goed!

Veel geleerd

Ik heb vooral het afgelopen jaar zo ontzettend veel geleerd over veganisme. En ik heb er echt een hobby bij gekregen: het veganizen van gerechten en snacks! Oftewel een vegan versie maken voor iets dat dat van oorsprong niet is. Vegan frikandellen bijvoorbeeld. En roze koeken, kaassouffle’s, hachee en onlangs nog deze lekkere Lions: ik vind het zo leuk!

Enthousiaste reacties

En wat het nóg leuker maakt zijn de vele enthousiaste reacties. De toffe berichtjes die ik dagelijks ontvang. Mensen die me laten weten dat ze geïnspireerd raken om minder of zelfs helemaal geen vlees meer te eten. Soms krijg ik zelfs berichtjes van mensen die door wateetjedanwel.nl de stap van vega naar vegan hebben gemaakt. Dat raakt me zo en maakt me trots!

Groei

Trots ben ik ook op de mooie samenwerkingen met verschillende bedrijven en merken. Op de stijgende lijn in bezoekersaantallen en volgers op social media. Wateetjedanwel.nl groeit. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze website en dat vind ik zo mooi om te zien!

Feest

Dus: de hoogste tijd voor wat feestelijkheid! Gedurende augustus en september kun je hier aan verschillende winacties mee doen. Van lekkere producten tot fijne verzorgingsproducten: er zal van alles voorbij komen!

Winactie

Bij deze eerste winactie maak je kans op een pakket vol lekkers dat ik zelf bij elkaar heb geshopt. Het bestaat uit allerlei favorieten hier uit Nederland maar ook over de grens uit Duitsland vandaan! Er zit van alles bij: thee, drop, toffees, chips, stroopwafels… allemaal vegan!

Hoe doe je mee?

Belangrijk: doorloop alle stappen om kans te maken op het vegan lekkers pakket!

 • Maak een gerecht of snack dat hier op wateetjedanwel.nl staat. Bekijk hier de recepten pagina of bekijk de recepten per rubriek via het menu.
 • Maak er een foto van en upload deze naar Instagram of Twitter. Je kunt de foto ook plaatsen onder dit bericht op Facebook. Zorg dat je account/post openbaar is, anders kan ik ‘m niet zien!
 • Tag wateetjedanwel
 • Vermeld de tag #wateetjedanwel5jaar

Je kunt mee doen tot en met zondag 23 september 2018 om 20.00 uur. Je kunt alleen meedoen wanneer je in Nederland woont. De winnaar wordt via social media bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht.
Je mag meerdere foto’s uploaden en dus meerdere malen meedoen. Veel succes!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

10 reacties

 • Reply Aafke

  Van harte gefeliciteerd! Ik kijk elke dag op je site en lees met plezier!
  Helaas heb ik geen facebook of twitter dus kan niet meedoen maar wens iedereen succes en vind het super tof dat je win acties doet deze week 🙂 Op naar de volgende 5 jaar!!

  23 augustus 2018 at 08:10
  • Reply Suzanne

   Dank je voor je mooie bericht! Goed dat je aangeeft dat je geen social media hebt. Ik ga hier rekening mee houden bij de komende winactie er aan zit te komen!

   23 augustus 2018 at 13:56
 • Reply Cindy

  Ook namens mij een dikke proficiat!!!! Ook ik heb geen FB, Twitter of Insta dus zéér jammer dat ik niet mee kan doen met deze actie!Maar ga vooral zo door want het is iedere keer weer een feestje om te lezen/zien wat je voor lekkers allemaal maakt!

  23 augustus 2018 at 13:53
  • Reply Suzanne

   Dank je wel Cindy! Ik zal met de volgende winactie die er snel aan komt rekening houden met mensen die geen social media hebben. Stay tuned! 🙂

   23 augustus 2018 at 13:57
 • Reply Kimmy

  Van hare gefeliciteerd Meis
  Met jou leuke inspererende blog
  Ik heb hier al vele leuke receptjes
  Zien voor ik komen ik eet vegan glutenvrij vanwege mij coeliakie en koemelkeiwitallergie
  Jij hebt mij geïnspireerd om door te gaan op een vegetarisch leven en dat is mij gelukt
  Dat ben ik jou zo dankbaar ik doe alvast mee met die gave winactie

  24 augustus 2018 at 09:19
 • Reply Marian B

  Van harte gefeliciteerd! Ook hier geen Twitter, IG of FB, volg je op andere manier.

  24 augustus 2018 at 11:23
 • Reply Maartje

  Ik zou graag winnen omdat ik pas begonnen ben met vegan eten en het nog op zoek ben naar mn go-to snacks en denk dat dit pakket goed van pas komt bij deze zoektocht!

  1 september 2018 at 17:41
 • Reply Jeanne

  Volg je sinds 3 weken geleden toen ik aan mijn diëtiste opleiding begon en ik heb al zo veel inspiratie uit je gehaald! Nog vele jaren te gaan met dit blog!

  21 september 2018 at 22:39
 • Reply Wietske

  Hoi Suzanne,
  Van harte proficiat met het 5 jarig bestaan van je blog!
  Je blog is geweldig, inspirerende lekkere recepten en leuke wetenswaardigheden komen voorbij.
  Ook de opmaak van je blog ziet er heel goed uit, mooie foto´s etc.
  Ga zo door.
  Hier ook geen twitter enz. maar daar ga je de volgende rekening mee houden, heel fijn want dan kan ik ook meedoen met de wedstrijden.

  23 september 2018 at 14:55
 • reageer