Spaghetti met pesto-groentensaus

Dit snelle pasta gerecht eten we regelmatig. Ik heb het een aantal keer voorbij laten komen op Instagram en kreeg dan steevast berichtjes in mijn inbox met de vraag het recept te delen. Eigenlijk te simpel voor woorden maar u vraagt, wij draaien! Hierbij het recept voor deze heerlijke saus. 

Afdrukken

Spaghetti met pesto-groentensaus

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 4 personen 1x

Ingrediënten

Scale
  • spaghetti voor 4 personen
  • olie, om in te bakken
  • zak Italiaanse roerbakgroenten van 400 gram
  • schaal plantaardig gehakt
  • half potje vegan groene pesto
  • fles tomatenpassata
  • handje zwarte olijven
  • eetlepel kappertjes

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti gaat volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een beetje olie in een hapjespan of wok en bak de groenten een paar minuten op hoog vuur en voeg dan het gehakt toe en bak een paar minuten mee.
  • Voeg de pesto toe en roer door het groenten-gehakt mengsel.
  • Voeg dan de tomatenpassata en zwarte olijven en kappertjes toe en verwarm deze enkele minuten mee.
  • Voeg de pasta toe aan de saus en serveer.
  • Lekker met vegan geraspte kaas.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star