Matzes granola

Granola met matzes: een geniaal idee dat ik tegenkwam via Pinterest. Je kunt deze granola helemaal naar jouw smaak aanpassen of naar wat je in huis hebt. Zo had ik nog een zak walnoten liggen die bijna over datum was en een appel die zijn beste tijd had gehad. Een mooie manier om zulke restjes op te maken!

Afdrukken

Matzes granola

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

Scale
  • 12 matzes
  • 40 gram walnoten, in kleine stukjes gebroken
  • 20 gram zonnebloempitten
  • 5 medjool dadels, ontpit en in stukjes gesneden
  • halve appel, geraspt
  • 50 gram agavesiroop, of vloeibaar zoetmiddel naar keuze
  • 1 eetlepel gemalen kaneel
  • 2 eetlepels gesmolten kokosolie of olie naar keuze

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 150 graden.
  • Breek de matzes in kleine stukjes en doe ze in een kom. Voeg alle ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar.
  • Stort het mengsel op een bakplaat en bak 30 – 40 minuten in de oven. Schudt elke 10 minuten even om.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star