Life Lately #15

Nog even en we zitten in juli. Tijd voor een nieuwe Life Lately!

Woensdag 7 juni 2017
Het meeste voer voor de katten bestel ik online. Het is voordeliger en scheelt sjouwen: ideaal! Ik bestel altijd bij Zooplus en doe dat altijd via de banner op de website van Zwerfkat in Nood. Wanneer je via deze banner naar Zooplus klikt en daar iets koopt, krijgt Zwerfkat in Nood een percentage daarvan. Zeker in deze periode van het jaar met veel kittens die geboren worden kan deze opvang wel een extraatje gebruiken. Kleine moeite, groot plezier!

Vrijdag 9 juni 2017
Vandaag sta ik in de keuken: ik ben druk in de weer met het eerste gerecht dat ik maak als foodblogger voor I-KOOK. Klik hier om te zien wat het geworden is!

Zaterdag 10 juni 2017
Ik kijk zelden tv. Maar vanavond ga ik er voor zitten: de documentaire over Christina Curry wordt uitgezonden. Ik volg Christina al een poosje op Instagram en vind haar zo stoer! Zo komisch en zo dapper: gezien het hele circus rond haar moeder vind ik het knap hoe zij hier zich in staande heeft gehouden. En dat geldt ook voor haar moeder zelf, trouwens. De documentaire vond ik mooi en interessant om zo’n kijkje in het leven van te zien. Christina Curry IRL is online terug te bekijken.

Dinsdag 13 juni 2017
Vandaag plaats ik het eerste deel van een nieuwe serie online: van vega naar vegan. Hierin laat ik zien tegen welke zaken ik als newly vegan aan loop, welke producten ik probeer en gewoon: hoe het gaat.

Woensdag 14 juni 2017
Vandaag ontvang ik een exemplaar van de Bullet Journal handleiding door Kelly Deriemaeker. Van deze schrijfster (en blogger) heb ik al eerder het Blogboek gelezen, mijn verwachtingen liggen hoog! Ik ben er inmiddels in begonnen en een review volgt. Ik ben benieuwd of bullet journalling ook voor mij gaat werken.

Zondag 18 juni 2017
In de ochtend ga ik naar het vegan ontbijt event bij Bio Bodega hier in Rotterdam! Daar ga ik met een aantal hele leuke andere bloggers smullen van het vegan ontbijt. We nemen plaats op het terras aan de achterkant, deze is vandaag geopend. Wat een heerlijke plek! Sowieso is Bio Bodega fijn: maar een paar minuten wandelen van het Centraal Station.

Woensdag 21 juni 2017
Wat een hitte! Als wintermens is het echt niet aan mij besteed, dit zomerse weer. Ik heb het zwaar: er komt weinig tot niets uit mijn handen, ik loop voor mijn gevoel met alles achter en dat zorgt voor chaos in mijn hoofd. Gelukkig is daar een leuke ontspanning tussendoor: ik ben ‘s avonds uitgenodigd door Paintbar.nl om mijn creatieve kant aan te wakkeren. Ik mag samen met Fabien een workshop volgen, waarbij we ons eigen schilderij maken met als thema Côte d’Azur. Lees hier het artikel dat ik er over schreef.

Vrijdag 23 juni 2017
‘s Ochtends ga ik al vroeg richting de stad: ik heb om half negen afgesproken met mijn vriendin Chadia. We gaan ergens ontbijten om bij te kletsen, want we hebben elkaar alweer een poosje niet gezien. We besluiten aan te schuiven bij Sajoer, waar we beiden voor een heerlijke acai bowl kiezen.

Zaterdag 24 juni 2017
Eindelijk: verkoeling. Geen drukkende plakkerige hitte meer! Vandaag werk ik de achterstallige klusjes in huis weg: een himalaya aan was en verder weer alles weer lekker schoon en opgeruimd maken. Geeft ook rust in mijn hoofd: podcast aan (Nachtzuster op Radio 1, mijn absolute favoriet!) en er tegenaan.

Zondag 25 juni 2017
Vandaag doe ik het rustig aan: veel lezen, rommelen in huis en een en ander maken in de keuken.

Maandag 26 juni 2017
Helemaal nieuw is deze SoFish burger van SoFine. Voor zover ik weet alleen verkrijgbaar bij de Jumbo. Aangezien ik daar in de buurt ben check ik meteen even of ze er al liggen en ja hoor: yes! Thuis probeer ik de burger meteen op een broodje met wat ijsbergsla en vegan frietsaus. Wow! Serieus! Zo lekker! Of ‘ie een vissige smaak heeft, werd me gevraagd online. Ja, maar niet overheersend. Ik vind deze om eerlijk te zijn nog lekkerder dan de vissticks van Woezel en Pip, die ik al supergoed vond. Aanrader dus? For sure!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Katalin

  Help! De link bij je I-KOOK-gerecht werkt niet. En ik wilde nog wel zo graag weten wat je gemaakt had. 🙂

  27 juni 2017 at 14:50
  • Reply Suzanne

   Dank voor het melden! De link zou nu moeten werken, je kunt ook op de afbeelding klikken. 🙂

   27 juni 2017 at 16:34

  reageer