Genieten met Leerdammer

Dit artikel bevat vegetarische producten. Alle producten die geplaatst zijn na 1 april 2017 zijn 100% vegan. 

De dagen worden langer, hier en daar kun je het aan de natuur zien: de lente komt weer in zicht! Ik vind het heerlijk om een wandeling te maken door de stad en probeer dat zo vaak mogelijk te doen. Zeker nu het weer wat zachter wordt en het langer licht blijft ‘s avonds, ga ik er vaker op uit. Even uit de drukte van werk en het huishouden: lunchtrommel en thermosbeker met thee mee en even een half uurtje genieten, bijvoorbeeld aan de prachtige Maasboulevard hier in Rotterdam.

Een sandwich die ik regelmatig maak voor de lunch is er een met kaas, veldsla, tomaat en mosterd-mayo. Heel eenvoudig, maar zo lekker! De belegen kaas van Leerdammer past perfect bij de pittige mosterd en de frisse tomaat.

Ingrediënten
brood
veldsla
tomaat
Leerdammer belegen kaas
1 eetlepel mayonaise
1/2 eetlepel grove mosterd

Bereidingswijze
Meng de mayonaise met de mosterd en smeer een laagje op een boterham. Leg er een plakje kaas op en doe er vervolgens wat veldsla op. Leg er nog een boterham op, snij doormidden en geniet!

Klik hier voor meer lekkere beleg ideetjes!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer