Pinda curry noodle salade

Een lekkere salade die ideaal is (om mee te nemen) als lunch. Je kunt ‘m zowel warm als koud eten!

Ingrediënten voor ongeveer 4 personen
220 gram volkoren spaghetti
120 ml. pindakaas
1/2 ui, gesnipperd
2 eetlepels rode curry pasta
1 eetlepel geraspte verse gember
15 ml. sojasaus
30 ml. sesamolie
snufje zout
150 gram edamame boontjes uit blik of pot of gekookte verse
1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
zwarte sesamzaadjes

Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar 60 ml. van het kookvocht. Meng dit vocht met de pindakaas, ui, curry pasta, gember, sojasaus, sesamolie en zout. Voeg de spaghetti, edamame boontjes en paprika toe en meng alles goed door elkaar. Bestrooi met zwarte sesamzaadjes en serveer.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer