Heerlijke noodles uit een kom met spicy tofu!
Ingrediënten
noodles
Oosterse wokgroente, zoals paksoi, wortel en shii-take*
lenteuitjes
olijfolie
spicy tofu, kijk voor het recept hier
sesamzaadjes, optioneel
* ik koos deze handige voorgesneden beker met een mix van paksoi, wortel, komkommer en shii-take
Bereidingswijze
Bereid de spicy tofu naar dit recept. Bereid de noodles naar de aanwijzingen op de verpakking. Doe ze in een kom. Bak de groenten in wat olijfolie in een wok. Snij de lenteuitjes in plakjes. Schep wat groenten op de noodles, vervolgens de spicy tofu en garneer met de lenteuitjes en sesamzaadjes. Eet smakelijk!
2 reacties
Hmm, lekker! Ik zou er ook nog een handje cashewnootjes overheen gooien 🙂 Maar wat is de toegevoegde waarde van dat mini zakje kruidenmix? Het lijkt me dat je daar haast niets meer van proeft als je lekker spicy tofu maakt, dus kun je dan niet net zo goed gewoon normale noodles of miehoen doen?
7 oktober 2016 at 14:39Je hebt helemaal gelijk! Ik heb het aangepast, kan inderdaad net zo goed met gewone noodles. En een handje cashewnootjes hmm, goed idee. 😀
7 oktober 2016 at 15:50