7 x vegan gerechten

Nog een paar dagen en dan gaat de Vegan Challenge van start! Ik doe dit jaar voor het eerst mee en ben benieuwd of ik het vol ga houden om een maand lang zonder zaken als zuivel te kunnen. Ik heb er zin in! Ga jij ook mee doen? Of zoek je gewoon inspiratie voor een vleesloze maar lekkere maaltijd? Ik zet 7 gerechten voor je op een rij die helemaal vegan zijn.

raw-padthai-1
Raw pad thai – recept

buddhabowl-1
Buddha bowl – recept

Pasta met linzensaus

Pasta met linzensaus – recept

Vegan omelet

Vegan omelet – recept

Veggie bowl met tahin dressing

Veggie bowl met tahin dressing – recept

Salade met balsamico tofu

Salade met balsamico tofu – recept

Slawraps met tofu en avocado

Slawraps met tofu en avocado – recept

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Forever38.com (Vera)

  Succes met de Vegan challenge. Ik ben benieuwd hoe het je bevalt. Ik vind het nog een stap te ver gaan om alle zuivel te schrappen; ik kan gewoon (nog) niet zonder kaas …

  27 september 2016 at 13:35
 • Reply Merel Teunis

  Leuke bron van inspiratie dit! Thanks for sharing! 🙂

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

  28 september 2016 at 13:53
 • reageer