What I eat in a day: maandag 5 oktober 2020

Wat eet je dan wel? Ik laat het je zien en wel van afgelopen maandag! Ik begon de dag goed met koffie en een sandwich met tofu omelet en verder at ik onder andere ‘s avonds at ik een heel goed gelukte ovenschotel.

Video

Bekijk hieronder de video. En daaronder zie je alles uitgeschreven!

Ontbijt

Sandwich met tofu omelet.

Deze heerlijke sandwich bestond uit geroosterd volkorenbrood met fijngeprakte avocado, zelfgemaakte tofu omelet (kijk hier voor het recept) en everything but the bagel seasoning. Daarbij natuurlijk een bak koffie met opgeklopte havermelk!

Lunch

Tussen de middag at ik een heel lekkere couscous salade die ik een paar dagen ervoor gemaakt had. Nu smaakte het nog lekkerder nu alle smaken goed ingetrokken waren. De salade bestond uit onder andere couscous, vegan Griekse kaas van Violife, olijven, zongedroogde tomaten en kikkererwten.

Diner

Ik maakte een zalige ovenschotel met pulled oats, kastanjechampignons en linzen. Het recept hiervan volgt snel!

Toetje

Chai latte en een erg lekkere ijssandwich van Valsoia, die ik bij Jumbo kocht.

Bestel je wel eens bij Bol.com? Steun Wat eet je dan wel en bestel via onderstaande banner!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer