VeganAnimal

De eerste week van de Vegan Challenge zit er op! Wat valt het me mee! Ik weet vrijwel zeker dat ik de rest van de maand het ga volbrengen om niets dierlijks te eten en te drinken. So far, so good. Het is goed opletten maar dat vind ik juist wel een voordeel: ik ben me nog nooit zo bewust geweest van wat ik naar binnen werk als nu. En ik verbaas me er elke dag weer over in hoeveel producten er eigenlijk zaken als ei of melk zitten, terwijl je het niet zou verwachten. Melk in chips, who knew? Ei in paneermeel? Nooit bij stilgestaan. And the list goes on.

VeganAnimal
Afijn, ik ben dus lekker bezig op vegan gebied! En ben daar eigenlijk best trots op. En dat kan ik nu aan de buitenwereld laten zien met mijn nieuwe t-shirt. Dit is er niet zo maar één: het is duurzaam, gemaakt van biologisch katoen én vegan inkt. Hoe mooi is dat? Het is geproduceerd door Tom en Cilla van VeganAnimal en ik kreeg een shirt van hen cadeau. Wat een mooi steuntje in de rug tijdens deze challenge!

Ik koos het zwarte dames t-shirt met daarop vrolijke groenten en fruit en daaronder de tekst ‘built by veggies’, wat ik momenteel ook letterlijk ben. Built by veggies oh yeah baby! Je voelt aan de stof dat dit kwaliteit is, het is mooi afgewerkt en het zit comfortabel. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Wel zo toepasselijk: ik droeg het shirt als eerste tijdens een heerlijk vegan etentje bij Gys in Rotterdam. Die Vegan Challenge valt 100% mee en is niet bepaald lijden, zoals je op  de foto kunt zien! Bekijk in dit artikel meer foto’s van het vegan lekkers dat ik er at!

Ik in mijn mooie shirt achter een gruwelijk lekker bord vegan food <3

Ik in mijn mooie shirt achter een gruwelijk lekker bord vegan food <3

 

Tijdens een uitzonderlijk warme oktober middag zonder jas aan, in tof VeganAnimal shirt. Aan de mooiste plek van Rotterdam: de Kralingse Plek. <3

Tijdens een uitzonderlijk warme oktober middag zonder jas aan, in tof VeganAnimal shirt. Aan de mooiste plek van Rotterdam: de Kralingse Plas.

vegan-animal-shirt-5

vegan-animal-shirt-4

Blij met dit mooie t-shirt dat superfijn zit!

Win-win
Wanneer je een shirt koopt bij dit groene label, draag je bij aan een betere wereld. Ieder kwartaal kiezen Tom en Cilla een goed doel, waarvan ze 5% van de opbrengst per item aan schenken. Ook fijn is dat de shirts heel erg betaalbaar zijn: voor € 29,95 kun je kiezen uit 4 dames modellen en 4 varianten voor heren.

vegananimal

Vlogs
Tom en Cilla laten in openhartige vlogs zien hoe hun vegan en healthy lifestyle er uit ziet en wat er allemaal bij komt kijken. Aanrader: het zijn luchtige video’s met veel nuttige tips en trucs voor vega(n)s! Ik ben ieder geval fan van dit sympathieke duo (was ik ook al zonder dit mooie shirt cadeau). Wat ik zo leuk vind aan Tom en Cilla, is dat veganisme op een leuke manier wordt benaderd en belicht. Niet een in-your-face geitenwollensokken en betuttelende way, maar op een heel vrijblijvende en komische manier zonder wijzend vingertje. Voor mij persoonlijk vind ik de vlogs momenteel vooral heel motiverend om te zien tijdens deze Vegan Challenge.

Website
Meer informatie over VeganAnimal? Kijk dan op de website. Cilla heeft er zelf trouwens een supertoffe blog naast: SquatCilla. Check it out!

advertorial

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Cilla

    Echt zo’n super leuk artikel Suzanne 🙂 fijn dat je zo blij bent met ons shirtje!

    Liefs!

    10 oktober 2016 at 20:09
  • reageer