Vegan pindasaus

Superlekkere pindasaus op basis van kokosmelk die je in een handomdraai maakt.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie, om in te bakken
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram pindakaas met nootjes
  • 150 ml. kokosmelk
  • 125 ml. water
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 1 theelepel sambal oelek

Bereidingswijze

  • Snij de knoflook fijn en bak een minuutje in wat olie in een pan. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door en verwarm een minuutje.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

  • Reply Petra

    Hallo,
    Heb je hiervoor de kokosmelk uit blik nodig of de “drink” kokosmelk?

    Het ziet er super lekker uit ?

    14 september 2020 at 16:46
    • Reply Suzanne

      Je kunt beiden gebruiken! Ik heb zelf onlangs ook havermelk gebruik en dat ging ook prima.

      15 september 2020 at 13:07

    reageer