Vegan pindasaus

Superlekkere pindasaus op basis van kokosmelk die je in een handomdraai maakt.

Ingrediënten
1 eetlepel olie, om in te bakken
1 teentje knoflook
150 gram pindakaas met nootjes
150 ml. kokosmelk
125 ml. water
2 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambal oelek

Bereidingswijze
Snij de knoflook fijn en bak een minuutje in wat olie in een pan. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door en verwarm een minuutje.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

  • Reply Petra

    Hallo,
    Heb je hiervoor de kokosmelk uit blik nodig of de “drink” kokosmelk?

    Het ziet er super lekker uit ?

    14 september 2020 at 16:46
    • Reply Suzanne

      Je kunt beiden gebruiken! Ik heb zelf onlangs ook havermelk gebruik en dat ging ook prima.

      15 september 2020 at 13:07

    reageer