Vegan Food Swaps #1: sweet edition

Hierbij het eerste deel van deze nieuwe serie: Vegan Food Swaps! Als veganist hoef je anno 2021 niks meer te missen. Voor zo’n beetje alles is een goede vervanger. In deze serie laat ik je ze zien met in dit eerste deel 4 zoete lekkernijen, als eerste de niet-vegan versie gevolgd door een minstens zo lekker plantaardig alternatief!

Video

Bekijk hieronder de video, deze opent in een nieuw venster in Instagram.

Fristi

Heb je trek in Fristi? Probeer dan eens de Red fruits drink van Alpro. Deze ruikt en smaakt zoals Fristi! Deze drank is in een literpak en in kleine pakjes verkrijgbaar in de meeste supermarkten.

Bounty

Cravings naar een Bounty? Bij biosupers zoals Ekoplaza kun je van het merk Bonvita met kokos gevulde chocoladereepjes kopen. Wat mij betreft dé vervanger voor Bounty!

Vanille vla

Zin in vanille vla? Kies dan het vanille dessert van Alpro. Deze is in pakjes van 500 ml. en per set van 4 portieverpakkingen verkrijgbaar bij de meeste supermarkten.

Chocolade roomtoetje

En nog een toetje waarvan een prima plantaardige vervanger voor is: van die goedkope chocoladeroomtoetjes met een laagje slagroom erop. Die is heel goed te vervangen door het choco amandeldessert van AH in combinatie met de sojatopping, ook van AH. Deze liet ik hier al eerder zien in de serie Retro Vegan!

Dit artikel is een deel uit de serie Vegan Food Swaps. Bekijk hieronder de andere delen!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer