SoFine SoChicken Sticks 3 lekkere recepten voor #eetgeendierendag

Aanstaande donderdag is het Dierendag! Deze dag is door Wakker Dier uitgeroepen tot Eet Geen Dierendag en roept daarbij heel Nederland op om die dag geen dierlijke producten te eten om het zo een écht diervriendelijke dag te maken. Doe jij mee? Ik heb alvast 3 heerlijke gerechten gemaakt met de lekkere SoChicken Sticks van SoFine! 

SoFine the Friendly Food

SoFine heeft een missie: om lekker, vriendelijk en gezond eten makkelijk te maken voor jou. Of je nu vega of vegan bent of iets lekkers zoekt voor tijdens je Meatless Monday als flexitariër, SoFine maakt vleesvervangers op basis van groente en de allerbeste biologische soja. Ook visvervangers behoren tot het assortiment, dus voor ieder wat wils. Bekijk hier het hele assortiment!

SoChicken Strips

Ik ben voor aankomende Eet Geen Dierendag de keuken ingedoken om 3 lekkere recepten te maken met de SoChicken Strips. Deze zijn 100% plantaardig maar hebben de bite en smaak van kip. Ze hebben een krokante korst en zijn lekker sappig van binnen. Het fijne is ook dat ze niet alleen heel lekker zijn, maar ook in een handomdraai klaar zijn. Je hoeft ze alleen in een beetje plantaardige boter of olie te te bakken of in de oven te bereiden. De SoFine SoChicken Strips zijn in een schaal met 4 stuks verpakt en verkrijgbaar bij Jumbo.

3 x lekkere recepten voor Eet Geen Dieren Dag

Ga je één van de onderstaande gerechten maken? Vergeet dan zeker niet een foto te maken en ‘m te uploaden naar Instagram of Facebook en @wateetjedanwel te taggen! Vermeld daarbij de hashtag #eetgeendierendag zodat je anderen ook inspireert op Dierendag écht diervriendelijk te zijn! Oh en vermeld ook #vanwateetjedanwel erbij. Bij iedere 50 uploads verloot ik momenteel een lekker vegan snack pakket!

Recept 1: Vegan chicken waffles met spicy maple syrup

Recept 2: Broodje vegan SoChicken sticks met pepermayonaise

Recept 3: Vegan mac and cheese

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SoFine

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer