Pizzarolletjes

Zoek je een lekker en makkelijk hartig hapje? Maak dan deze pizzarolletjes! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig ervoor. Leuk om te maken met kinderen!

Bladerdeeg

De meeste soorten koelverse bladerdeeg zijn vegan zoals:

  • AH vers bladerdeeg
  • Jumbo vers bladerdeeg
  • Schär glutenvrij bladerdeeg (Jumbo diepvries afdeling)
  • Tante Fanny vers bladerdeeg (Dirk, Dekamarkt, Picnic)
  • Donaustrudel bladerdeeg (Ekoplaza)

Pesto

  • AH vegan pesto verde
  • AH vegan pesto roddo
  • Bertolli vegan pesto (AH, PLUS)
  • Bertolli vegan pesto arribiata (AH)
  • Costa Ligure bio pesto genovese
  • Costa Ligure pesto genovese
  • Costa Ligure pesto rosso
  • Jumbo biologische groene pesto
  • Jumbo biologische rode pesto
  • Jumbo Arribiata pesto rood
  • Jumbo vegan pesto (koelvers)

Plantaardige salami

  • AH Terra plantaardige salami
  • AH Terra plantaardige pepersalami
  • Verdini the good plant-based salami-like plakjes (Jumbo)

Geraspte mozzarella

  • AH Terra geraspte mozzarella (deze heb ik voor dit recept gebruikt)
  • Violife grated mozzarella (Dirk, Jumbo)

Parmezaanse Baas

Optioneel, maar extra lekker! Parmezaanse Baas is mijn zelfgemaakte versie van Parmezaanse Baas maar dan veganistisch op basis van cashewnoten. Kijk hier voor het recept.

Afdrukken

Pizzarolletjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: ongeveer 15 stuks 1x

Ingrediënten

Scale
  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 4 á 5 eetlepels vegan groene of rode pesto
  • ongeveer 100 gram vegan geraspte mozzarella
  • paar eetlepels Parmezaanse Baas (optioneel)

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit en verdeel de pesto erover.
  • Verdeel er vervolgens plakjes plantaardige salami en vegan geraspte mozzarella over.
  • Verdeel er dan de Parmezaanse Baas over (of vegan Parmezaanse kaas naar keuze) dit is optioneel maar extra lekker!
  • Rol het bladerdeeg aan de lange kant op en snij in plakjes.
  • Leg de plakjes plat op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ongeveer 20 – 25 minuten in de oven.
  • Enkele dagen te bewaren in een goed afgesloten vershouddoos in de koelkast, w verwarm de pizza rolletjes voor het serveren even in de oven.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star