Mango sorbet ijs (3 ingrediënten!)

Dat je zonder ijsmachine prima een lekker ijsje kunt maken, bewijst dit lekkere mango sorbet ijs maar weer. Je kunt de mango trouwens heel makkelijk vervangen door ander diepvriesfruit, zoals ananas of aardbeien. Superlekker!

Ingrediënten voor ongeveer 4 – 6 porties
250 gram bevroren stukjes mango (zo’n doosje uit de supermarkt)
260 ml. kokosmelk uit blik (geen light)
1 á 2 eetlepels maple syrup

Bereidingswijze
Meng de ingrediënten in een blender of keukenmachine tot het romig en glad is. Schenk dit mengsel in een diepvriesbestendige bak en zet minimaal 4 uur in de vriezer, tot het helemaal bevroren is. Laat een minuut of 10 ontdooien voor je het ijs er uit schept. Nogmaals invriezen is niet aan te raden, maak dus zoveel je denkt te gaan eten! Serveer naar smaak in een ijshoortje met snoepjes.

Nog meer recepten met maar 4 (of zelfs minder!) ingrediënten? Kijk dan eens op deze pagina, of naar het lekkers hieronder.

Bananensuhsi met hennepzaad

Bananensuhsi met hennepzaad

Hennepzaad is een eiwitrijk superfood dat boordevol vezels zit. In combinatie met banaan en pindakaas maakt het een verantwoorde maar vooral lekkere snack. Dit tussendoortje/dessert zal ook vast in de smaak vallen bij kinderen! Ingrediënten banaan pindakaas hennepzaad (onder andere te koop bij Albert Heijn) Bereidingswijze Smeer pindakaas op de ...
Strawberry banana slushy

Strawberry banana slushy

Strawberry banana slushy is een drankje dat al tijden op Pinterest rondgaat en ik nu eindelijk eens heb geprobeerd. Erg lekker en verfrissend en met maar 3 ingrediënten! Ingrediënten 1 cup bevroren aardbeien 2 bananen 1/2 blikje 7 Up light Bereidingswijze Mix alles in een blender en schenk in een ...
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer