Juice Junkies

Hoe handig: kant en klare zakjes waarvan je de inhoud in nog geen minuut tot supergezonde smoothie omtovert? Dat kan met de ready-to-blend smoothiepacks van Juice Junkies Health Addicts. Geen excuses meer (geen tijd, niks in huis, te veel gedoe): de zakjes worden op een dag waar op het jou uitkomt thuisbezorgd. Vervolgens die je de inhoud van een smoothiepack samen met 200 ml. sap of kokoswater in een blender en klaar!

Ik mocht de Juice Junkies pakket proberen: met alle 9 soorten smoothiepacks. Ik had zaterdagmiddag uitgekozen als aflevermoment, dit kan trouwens ook ‘s avonds. Van te voren krijg je een tijdvak door waarop je de bezorger kunt verwachten. Mijn pakket werd netjes op de doorgegeven tijd afgeleverd!

Handig om in huis te hebben: een vriezerlade vol zakjes om een smoothie mee te maken wanneer het mij uitkomt. Ik probeerde er meteen eentje uit: de Can’t Beet This met rode biet, gember, bosbes en perzik, samen met 200 ml. kokoswater.

Ik vind deze superlekker, vooral wanneer je net als ik van gember houdt: die geeft deze smoothie een pittige kick. Je kunt je smoothie uit een glas of beker drinken of wat meer fancy als smoothiebowl!

Meer weten over Juice Junkies? Bekijk dan de website, waar je het complete aanbod kunt bekijken en bestellen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer