Life Lately #7

We zijn alweer over de helft van januari heen: wat vliegt de tijd. Even terugblikken naar de afgelopen weken!

Zaterdag 7 januari 2017
Eén van mijn favoriete momenten van de week: op zaterdagochtend minimaal een uur op de bank met de krant, koffie en tijdschriften. Ik verslind de bijlagen van de Volkskrant, het magazine staat vol zulke interessante artikelen en fijne rubrieken!

‘s Avonds bakt Fabien pannenkoeken: ze waren superlekker!

Zondag 8 januari 2017
Vandaag een klusje waar ik tegenop zie, maar eigenlijk ook zo gepiept is. Dag kerstboom, tot over een maand of 11!

Maandag 9 januari 2017
Meestal kies ik één dag in de week waarop ik veel achter elkaar kook en bak en op de foto zet. Vandaag was zo’n dag. Ik maakte deze heerlijke amandel havermout bites. Deze zijn inmiddels al heel veel keer bekeken en doen het heel goed op wateetjedanwel. Aanrader!

Vanmiddag heb ik een afspraak in de stad, waar de hoge gebouwen gehuld zijn in een dikke laag mist.

Dinsdag 10 januari 2017
Vandaag wordt de Phyto replenish oil van Dermalogica gelanceerd. Ik mocht deze al van te voren testen. Nog te kort voor een review, maar ik kan alvast vertellen dat dit een heel fijn product is voor je huid!

Vanmiddag heeft Fabien vrij van zijn werk. Dat komt mooi uit: hij gaat me helpen bij een opdracht die ik voor een bekend merk mag doen. Spannend! We gaan op pad, de stad in en nemen video’s op onder andere aan de prachtige Maasboulevard. Het is zo fijn om zo dichtbij alles in de stad te wonen: voor ons is de boulevard maar een klein kwartiertje lopen. Er is bewolkt weer voorspeld, maar net nadat we er zijn aangekomen breekt het zonnetje ineens door. Yay!

Ik heb vandaag mijn mooie rode jas aangetrokken, die ik voor deze shoot kreeg. Zo blij mee! Als het meezit kun je dit binnenkort terugzien in het uiteindelijke resultaat!

‘s Avonds eten we bij Wagamama. Zalige verse sappen en heerlijk eten. Veel vega keuze ook, aanrader! Lees hier de review met foto’s.

Donderdag 12 januari 2017
‘s Ochtends wordt er een fijn pakket bezorgd: vol met vleesvervangers van Vivera! Heerlijk! Bonbon inspecteert het natuurlijk meteen even.

De rest van de dag sta ik grotendeels in de keuken waar ik weer veel bak en kook, zoals deze lekkere brownie balls waarvoor ik onderstaande ingrediënten gebruikte. Niets meer, niets minder!

Zaterdag 14 januari 2017
Vandaag gaan Fabien en ik weer op pad om te filmen. Ik wil nog een paar extra shots om te verwerken in de uiteindelijke video. Bonbon kijkt toe en denkt er het hare van.

Ook maken we meteen een paar foto’s en een filmpje voor de review van NADA, die binnenkort online komt.

Ik ontdek ‘s avonds in de supermarkt een (volgens mij) nieuw vegan toetje: gemaakt van kokos! Ik vind ze erg lekker, wel klein maar ze zijn machtig. Ook glutenvrij trouwens.

En dan, zomaar ineens stort ik na het avondeten in. Ik moet overgeven, krijg buikkramp en voel me vreselijk. Ik vermoed dat ik buikgriep heb gekregen. Hoe het komt weet ik niet, maar ik verdenk een zakje wokgroenten dat we hadden gekocht en gebruikt voor het avondeten. Ik vond het er al verdacht uit zien: het was de laatste, het lag er zo raar bij. Wellicht een gevalletje ergens tussen het toiletpapier gedumpt en door een medewerker weer terug gelegd in het koelschap en zo bedorven? Het zou zo maar kunnen. Nog minstens twee dagen ben ik heel beroerd en lig ik voor pampus op de bank. Als kers op de taart krijg ik dan meteen aansluitend een blaasontsteking: welja, kan er wel bij!

Donderdag 19 januari 2017
Ik ben inmiddels weer opgeknapt en duik de keuken in om alvast wat recepten voor Valentijnsdag te maken. Dat resulteert in onder andere deze superlekkere vegan donuts!

Zaterdag 21 januari 2017
Vandaag wordt deze houten hand bezorgd! Zo tof! <3

Zondag 22 januari 2017
Vandaag gaan Fabien en ik weer op pad. Het heeft gevroren en er ligt een laagje ijs op de auto. Dat vraagt gewoon om dit, natuurlijk. 🙂

Eerst naar iets waar ik zo blij van kan worden: de kringloop! We gaan naar mijn favoriet, die in Rijswijk.

Hoewel ik kringloop het Warenhuis in Leiden ook erg fijn vind omdat daar is alles geprijsd, wel zo duidelijk en dus geen verrassingen aan de kassa. Maar deze in Rijswijk is ook erg fijn. Groot en vooral veel waar ik naar op zoek ben: serviesgoed en keukenspulletjes. Lange rijen kopjes, bordjes, koektrommels en zoveel meer. Ik zou hier echt uren kunnen ronddwalen. Ik hou me in en hou het bij een bescheiden buit!

Daarna gaan we de stad in hier in Rotterdam, dit keer voor een opdracht voor Fabien’s blog. Wat een weer, prachtig!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer