Life Lately #3

Wat een heerlijke periode van het jaar is dit toch: prachtige kleuren buiten, het wordt steeds kouder (ik weet het, ik ben in de minderheid hiermee) en de klok is een uurtje terug gezet: nog langere donkere winteravonden! Ik geniet er echt met volle teugen van! Wat gebeurde er allemaal de afgelopen week? Kijk mee…

Dinsdag 25 oktober 2016
Vandaag is Fabien een dag vrij en gaan we lunchen bij Tribestlife Rawfood Kitchen aan de Goudsesingel in Rotterdam. We hebben deze lunch cadeau gekregen van mijn zus. Hartstikke lief! Ik was hier al een hele tijd benieuwd naar. En het komt goed uit, zo tijdens de Vegan Challenge. Helaas is het niet zo’n succes. Voor de raw foodliefhebber zal dit hemels zijn, maar voor Fabien en mij is het eten hier niet voor herhaling vatbaar. Fabien had een sushi bowl en ik een wrap. Met lange tanden hebben we het gedeeltelijk opgegeten. Je moet ervan houden, zullen we maar zeggen.

life-lately-3-1

Gelukkig konden we ons buikje een paar deuren verderop aanvullen: met een heerlijk taartje en een chai latte bij Spirit. Wat is dat toch een fijne plek!

life-lately-3-2

‘s Middags brengen we nog wat tijd door in de stad en gaan dan lekker naar huis, waar Fabien begint met het carven van de enorme pompoen die ik van Disney kreeg. Bekijk hier het eindresultaat!

life-lately-3-3

Donderdag 27 oktober 2016
Ik heb er echt een bloedhekel aan: alles wat bij administratie komt kijken. Het is erg verleidelijk om papierwerk in een la te smijten en er niet meer naar te kijken, maar vandaag moest ik er echt weer even aan geloven: ik nam de grote stapel door en zo’n 95% procent kon weg. Heerlijk, zo’n overzichtelijk klein stapeltje papieren dat overbleef. Yeah! Omdat het nu zo vroeg donker is en ik daardoor al in de middag merk dat het te donker wordt om goed belichte foto’s te maken, besloot ik het zijkamertje boven om te toveren tot fotostudio. Ik kocht lampen en kan op die manier prima foto’s maken zonder per se goed daglicht nodig te hebben. Zo blij mee! En helemaal niet duur als je het mij vraagt, voor wat je krijgt. Aanrader. Hier te bestellen!

life-lately-3-4

Vrijdag 28 oktober 2016
‘s Middags ga ik heel even de stad in. Ik scoor bij H&M deze heerlijke trui die is afgeprijsd van 30 naar maar 7 euro. Yeah! En ook zo tof: ik heb sinds kort heuse wateetjedanwel stickers en daar ben ik zo trots op. Hup, op het hoesje van mijn telefoon!

life-lately-3-5

Ik maak chocolate bark met matcha. Binnenkort online! En kijk hoe grappig, dit staat er dus op de doos waarin Coolblue pakketjes verstuurd. Haha!

life-lately-3-6

Zaterdag 29 oktober 2016
Vandaag gaan Fabien en ik langs Tony’s Garage Sale. Dit was de eerste keer dat we er waren: wat een tof tweedehands winkeltje! Ik scoor er wat mooie spulletjes voor een prikkie. Voor we weer naar huis gaan drinken we wat bij Aloha (in het voormalige Tropicana) en genieten we van het fantastische uitzicht. Wat is het toch heerlijk om overal zo dichtbij te wonen.

life-lately-3-7

Zondag 30 oktober 2016
Wat een weer vandaag, ongelofelijk! Het is 30 oktober, de zon straalt en het is warm buiten. Veel mensen lopen net als wij zonder jas. Bizar. We drinken een heerlijke koffie op het terras van Bertmans en nemen daarna een kijkje bij Jouw Marktkraam, waar ik zo enthousiast raak dat ik maar meteen een kraam huur. Lees er hier meer over.

life-lately-3-8

De rest van de middag wandelen we zo’n beetje half Rotterdam door en nemen een kijkje bij Spullen voor in je huis bij Blijdorp. Wat een leuk zaakje! Helaas niks gezien wat we nodig hebben, maar dit adresje gaan we onthouden.

life-lately-3-9
Hee. Een sticker van wateetjedanwel! Hoe komt die nou op het Hofplein? *onschuldig kijkt*

life-lately-3-10

Nog meer stickers: die van Jouw Marktkraam. Ik heb er 100 gekregen en ga thuis direct aan de slag. In no time heb ik de 100 stickers allemaal op spullen geplakt die niet meer, zoals Marie Kondo het noemt: sparken. Maak me los!

De stickers met persoonlijke barcode

De stickers met persoonlijke barcode

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Bianca

    Wat een leuk overzicht, ziet er gezellig uit!

    3 november 2016 at 20:19
  • reageer