Daar word je toch blij van x 10

Tenminste, ik wel. Ik zag deze prachtige ansichtkaart onlangs in een rekje bij Gimsel in de Groene Passage:

daar-wordt-je-toch-blij-van-x-10-1

Ik kreeg er spontaan een blij gevoel van en deed mezelf de kaart (en nog een aantal uit deze serie) cadeau. Het deed me even stilstaan bij kleine dingetjes die me blij maken, hoe cliché maar wel waar: het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. Ik zette 25 kleine en grote zaken in random order op een rij. Wat maakt jou blij?

 1. De krant op zaterdagochtend Heel burgerlijk misschien, maar voor mij een heerlijk me-time moment in de week: een uurtje onderuit met een kop koffie, ontbijtje en dan maar lezen. Ik lees altijd de Volkskrant, waarvan ik vooral het magazine te gek vind.
 2. Nieuwe producten uitproberen Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen, veelbelovende uitingen (als beste getest! Zorgt voor een jongere stralende huid! Smaakt net zoals oma het vroeger maakte!) en kom nogal regelmatig met impulsaankopen thuis. Ik vind het zo leuk om nieuwe spulletjes uit te proberen: of dat nu een shampoo is of een theesoort, het maakt mij blij.
 3. Leuke comments op mijn blog Ik waardeer iedere reactie en vind het altijd leuk om ze te lezen. 🙂
 4. Een lange wandeling maken Ik moet er soms wel even zin voor maken, maar als ik dan eenmaal stevig aan het doorstappen ben raak ik gemotiveerd en het voldane gevoel erna is helemaal fijn.
 5. Koopjes op de kop tikken in de kringloopwinkel Sinds mijn vriend me de wondere wereld van kringloopwinkels liet zien, ben ik helemaal om. Ik vind het een feest om kringloopwinkels te bezoeken: je weet nooit wat je zult aantreffen. Wanneer ik dan zo’n prachtig kopje, bordje of ander leuks scoor voor weinig geeft me dat zo’n blij gevoel!
 6. Koppies van mijn katten Mijn katten betekenen zoveel voor me! Het zijn allemaal superlieve en eigenzinnige dieren. Wanneer ik een koppie van ze krijg, word ik daar blij van. Liefde!
 7. Lekker uit eten met mijn vriend we gaan zoals je hier wel kunt zien regelmatig buiten de deur eten en houden allebei van nieuwe keukens ontdekken. Favoriet is voor mij Spirit in de Groene Passage (all! the! veggie and vegan! foooood!) en die van mijn vriend Little V, waar ik ook heerlijk vega kan eten. Yummy in our tummy!
 8. Leuke post op de deurmat Een kaartje via Postcrossing bijvoorbeeld. Zo leuk!
 9. Nieuwe afleveringen van mijn favoriete comedy serie Modern Family Ik volg niet veel series, maar van deze word ik echt blij wanneer er op Netflix nieuwe afleveringen van zijn toegevoegd. Ken je deze Amerikaanse hitserie niet, dan raad ik je aan zeker eens te kijken!

daar-wordt-je-toch-blij-van-x-10-2

Hoe ik matcha latte op de foto maakte kun je hier lezen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Anne

  Wat een fijn lijstje, wat denk je van een lekkere verse cappuccino op een vrije ochtend.. Wordt ik ook altijd helemaal blij van!

  18 november 2016 at 08:48
  • Reply Suzanne

   Hmm inderdaad <3 die kan er mooi bij! 🙂

   18 november 2016 at 08:55

  reageer