Croutons

Lekkere knapperige croutons voor over salades of in de soep: die maak je heel makkelijk zelf. En het is ook een ideale manier om oud brood mee op te maken!

Afdrukken

Croutons

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Variatietip: voeg een fijngeperst teentje knoflook aan de blokjes toe voor het bakken voor heerlijke knoflookcroutons!

  • Auteur: Suzanne

Ingrediënten

Scale
  • 3 volkoren of witte boterhammen
  • 30 ml. olijfolie
  • theelepel gemalen zeezout
  • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Snij de boterhammen in blokjes en doe ze in een kom.
  • Giet de olijfolie er bij en bestrooi met zout en peper.
  • Roer goed om zodat alle blokjes brood bedekt zijn en stort ze dan op een bakplaat.
  • Bak 25 tot 35 in de oven en schudt halverwege om.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star