Coco choco fudge

Deze fudge is eenvoudig te maken met maar 4 ingrediënten, vegan en gewoon ontzettend lekker.

Coco choco fudge

Ingrediënten voor ongeveer 24 blokjes
1 blok kokoscrème*
180 ml. maple syrup
4 tbsp/30 gram cacaopoeder
paar eetlepels geraspte kokos

* dit kun je in de supermarkt kopen, ik heb deze gebruikt. Het bevat alleen kokos, verder helemaal niets en is dus 100% natuurlijk.

Bereidingswijze
Snij het blok kokoscrème in kleine stukjes en doe deze in een steelpan. Laat op een laag vuurtje langzaam smelten, roer goed door en probeer zo min mogelijk klontjes over te houden. Voeg dan de maple syrup en cacaopoeder toe en meng. Bekleed een schaaltje met bakpapier en giet het mengsel er in. Bestrooi met de kokos en zet minimaal een uur in de vriezer en snij dan in blokjes.

Coco choco fudge

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

5 reacties

  • Reply Caroline

    Deze zien er zo onwijs lekker uit! Je link naar de kokoscrème werkt niet, ik heb nu 3 zakjes kokoscrème gekocht van Go Tan, geen blok dus, vraag me af of het wel dezelfde hoeveelheid is. Dit is totaal 150 gram. Weet jij toevallig nog hoeveel gram jij gebruikte voor dit recept? Dankjewel alvast!

    23 oktober 2016 at 14:10
  • Reply Caroline

    Oh, de link werkt weer. Ik zie nu dat het blok dat jij gebruikte 200 gram is. Zal de overige hoeveelheden dan iets aanpassen.

    24 oktober 2016 at 09:24
    • Reply Suzanne

      Fijn dat je het er inmiddels achter bent, was er nog niet van gekomen je te antwoorden, sorry. Ik hoop dat de fudge je zal smaken! 🙂

      24 oktober 2016 at 11:22
  • Reply Lautjuh222

    Ik heb deze gemaakt voor een high tea en iedereen was er van weg! Dit wordt vaste prik op tafel op verjaardagen 🙂 makkelijk te maken en smaakt geweldig.

    Ik had verder de choco havermout bolletjes
    Met pindakaas gemaakt en rozijnen bolletjes met kokos uit deze receptenlijst, ook die vielen goed in de smaak 🙂 En ideaal omdat m’n oven kapot is gegaan. Bedankt voor het delen van alle recepten.

    24 april 2017 at 11:40
    • Reply Suzanne

      Wat ontzettend leuk om te horen! 🙂

      24 april 2017 at 11:42

    reageer