Amandel fudge (4 ingrediënten en vegan!)

Deze fudge maak je met maar 4 ingrediënten. Supersimpel om te maken en hartstikke lekker!

Ingrediënten voor ongeveer 20 stuks
25 gram kokosolie
30 ml. maple syrup
snuf zeezout
potje amandelpasta van 170 gram

Bereidingswijze
Vet een bakblik in en bekleed met bakpapier. Ik gebruikte een brownieblik, dat vulde ik voor de helft met met amandelpasta mengsel. Smelt de kokosolie, maple syrup en zout in een steelpan op een laag vuurtje. Voeg de amandelpasta er bij en roer goed door. Schep dit mengsel in het bakblik en zet minimaal een uur in de vriezer zodat het hard kan worden. Snij in vierkante blokjes. Bewaar in de vriezer.

Recepten met 4 of minder ingrediënten

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Joyce

    Goed idee. Ziet er heerlijk uit! Ga ik eens proberen, heb nog een potje amandelpasta staan waar ik anders niets mee doe!

    31 maart 2018 at 21:32
  • reageer