10 minuten lunch: pittige pinda noodles

Deze heerlijke pittige pinda noodles staan binnen 10 minuten op tafel. Ik maak deze zo’n beetje iedere week een keer voor de lunch. Zo lekker, makkelijk en snel!

Afdrukken

10 minuten lunch: pittige pinda noodles

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 1 review

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 1 portie 1x

Ingrediënten

Scale
  • 60 gram woknoedels (of een pakje noodlesoep, je hebt alleen het blok noodles hiervan nodig)
  • 1 flinke theelepel 100% pindakaas
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel sojasaus
  • ½ theelepel crispy chili olie
  • toppings naar keuze zoals fijngehakte pinda’s, sesamzaadjes, lente-ui en sriracha

Bereidingswijze

  • Kook de noodles in 3 minuten gaar (of volgens de aanwijzingen op de verpakking) en giet af.
  • Meng pindakaas, sesamolie, sojasaus, crispy chili olie met een klein scheutje kokend heet water tot een egaal mengsel.
  • Meng de gekookte noodles met de saus en garneer met toppings naar keuze.
  • Eet smakelijk!
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

3 reacties

  • Reply Lot

    Heerlijk recept zo wil ik wel vega eten maar door de week eet ik koolhydraatarm omdat ik dan makkelijker op gewicht blijf en in het weekend als lunch turks brood en bij diner iets van aardappel. Maar ik ga zeker een uitzondering maken en ipv aardappel de noodles eten.






    22 februari 2024 at 12:15
    • Reply Suzanne

      Hi Lot, je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld courgetti (noodles van courgette) voor een koolhydraatvrije versie.

      22 februari 2024 at 15:44
  • Reply Lot

    Dat heb ik allemaal uitgeprobeerd maar vind het echt niet lekker, het lijkt zelfs niet op noodles net zoals bloemkoolrijst niet op rijst lijkt. Dat eet ik liever in een normale vorm, vandaag bloemkool met pindasaus (wel met een balletje gehakt erbij 😁)
    Ook de noodles van konjacwortel geprobeerd en dat gaat wel maar het blijft namaak en daar ga ik niet meer voor. Of het echt lekkere, geen vervangingen

    22 februari 2024 at 18:16
  • reageer

    Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star