Afdrukken

10 minuten lunch: pittige pinda noodles

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 1 review

Ingrediënten

Scale
  • 60 gram woknoedels (of een pakje noodlesoep, je hebt alleen het blok noodles hiervan nodig)
  • 1 flinke theelepel 100% pindakaas
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel sojasaus
  • ½ theelepel crispy chili olie
  • toppings naar keuze zoals fijngehakte pinda’s, sesamzaadjes, lente-ui en sriracha

Bereidingswijze

  • Kook de noodles in 3 minuten gaar (of volgens de aanwijzingen op de verpakking) en giet af.
  • Meng pindakaas, sesamolie, sojasaus, crispy chili olie met een klein scheutje kokend heet water tot een egaal mengsel.
  • Meng de gekookte noodles met de saus en garneer met toppings naar keuze.
  • Eet smakelijk!