VeganChallenge dag 9 en 10

Dag 9 en 10 van de VeganChallenge. Kijk maar wat ik zoal heb gegeten en gedronken op deze zondag en maandag!

Zondag – dag 9
‘s Ochtends ontbijt ik met twee boterhammen met pindakaas die ik vergeet op de foto te zetten. ‘s Middags eet ik een stuk van deze heerlijke vegan koek die ik bij Sissyboy kocht: met macadamia en witte chocolade. De birthday cake die ik eerder probeerde vond ik echter wel veel lekkerder!

‘s Avonds maak ik een buddha bowl met bloemkoolrijst. Wat onwijs lekker! Het recept kun je hier vinden.

Maandag – dag 10
‘s Ochtends eet ik een cracker met jam en ‘s middags eet ik crackers met kerrie hummus, avocado, peper en zout. Eenvoudig maar zo lekker!

‘s Avonds eet ik weer de buddha bowl die ik gisteravond maakte, dit was overgebleven en smaakt nu nog lekkerder. Als toetje eet ik een kommetje met Alpro vanille dessert getopt met plakjes banaan, geschaafde amandelen en geraspte pure chocolade. Zo lekker!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer