Tried and tested #6

In deze rubriek laat ik je zien welke producten op het gebied van eten, drinken, huishouden, beauty en verzorging ik onlangs heb geprobeerd. Niet allemaal nieuw op de markt, maar wel nieuw voor mij!

Iglo groenteburgers
Deze groenteburgers had ik nog niet gezien van dit merk in het diepvriesschap: wel de groentesticks, die ik al vele jaren geleden at. Deze smaken vrijwel hetzelfde: ik vind ze erg lekker! Als onderdeel van de maaltijd of op een broodje als een hamburger. Handig om in de vriezer te hebben!

Loopuyt Ginger
Dit heerlijke gemberdrankje dronken we bij onze maaltijd bij Charlie’s hier in Rotterdam. Superlekker!


Co­conut Cal­l­a­bo­ra­tiv Cho­co­la­te
Dit vegan dessert spotte ik in het toetjesschap bij Albert Heijn. Een heel smaakvol chocolade ganache op basis van kokosmelk die ook glutenvrij is. Van dit merk zijn meerdere soorten vegan desserts te koop!

Seamore I sea bacon
Dit product kocht ik samen met zeewier tagliatelle van hetzelfde merk op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Ik had het bij de stand niet geproefd. Had ik dat nou maar wel gedaan: dan had ik het zeker niet gekocht. Smaken en verschillen en ik lust vrijwel alles, maar dit is serieus niet mijn ding. Op de verpakking staat dat je het kunt bereiden en verwerken in een maaltijd maar ook zo kunt eten als beef jerky. Wat ontzettend vies. Ik ben nog wel benieuwd naar de tagliatelle, die moet ik nog proberen.

AH oven baked lasagne tomaat mozzeralla
Soms wil ik gewoon iets kant en klaars, iets makkelijks dat niet meer bereiding vereist dan een paar minuten in de magnetron of oven. Nice: een vega lasagne te koop bij Albert Heijn! Ik heb deze inmiddels meerdere keren gekocht: ik vind hem superlekker!

No Fairytales bieten tortilla
Ik had deze al vaker gezien in het koelschap samen met de andere variant met wortel, maar pas onlangs heb ik ze dan eindelijk voor het eerst gekocht. Wat lekker! Ik heb alleen de bieten geprobeerd en ben heel benieuwd naar de wortel. Met de bieten versie maakte ik deze heerlijke wraps. De tortilla’s zijn zacht, erg smakelijk en wat een prachtig kleurtje!

King Soba pumpkin, ginger & rice noodles
Ook dit product kocht ik onlangs op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Bij de stand van dit noodles merk kon je proeven en ik was meteen verkocht: wat smaakvol! Ik kocht deze rijstnoodles met pompoen en gember en daarnaast nog een andere soort die ik nog moet proberen. Met deze noodles maakte ik dit lekkere wokmaaltje.

Mane ‘n Tail shampoo en conditioner
En dan een beauty product dat ik heb geprobeerd na er zoveel goeds over gelezen te hebben: Mane ‘n Tail shampoo en conditioner. Al vaker zien staan bij winkels als het Kruidvat in het shampoo schap, maar de verpakking liet me een beetje afschrikken. Deze producten zijn namelijk zoals de afbeelding al doet vermoeden echt geschikt voor paarden! Nu het in de aanbieding was onlangs besloot ik het gewoon eens te proberen. Inmiddels gebruik ik de shampoo en conditioner sinds enkele weken en serieus: WOW. Mijn haar voelt zoveel gezonder en sterker aan! Ik heb van mezelf heel dun, fly-away haar dat snel klit en weinig volume heeft. Mijn haar voelt niet alleen veel beter aan, het ziet er ook beter uit – meer oomph!

Inecto shampoo en conditioner
Ik wissel deze shampoo en crèmespoeling af met een ander duo dat ik sinds kort gebruik en ook heel blij mee ben: de argan lijn van het merk Inecto. Uiteraard zijn al deze producten niet getest op dieren. Hoewel hiervan de shampoo en crèmespoeling die ik er van gebruik superfijn zijn overweeg ik om volledig over te stappen op de ‘paardenshampoo’, zo tevreden ben ik daarover! Binnenkort een uitgebreider review.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer