Romige miso spaghetti met gyoza

Als je mijn What I eat in a day video’s volgt op social media zag je deze al meerdere keren voorbij komen de laatste tijd. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Deze spaghetti is zo lekker en helemaal in combinatie met knapperig gebakken gyoza!

Afdrukken

Romige miso spaghetti met gyoza

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Auteur: Suzanne
  • Genoeg voor: 2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • olie, om te bakken
  • vegan gyoza’s
  • 30 gram plantaardige roomboter
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 30 gram miso
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 100 ml. plantaardige kookroom
  • 2 á 3 theelepels crispy chili olie
  • pittige kiemen, optioneel

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou wat pastawater achter.
  • Bereid intussen de gyoza’s, dit kan door ze te stomen of krokant te bakken in wat olie in de koekenpan.
  • Smelt de plantaardige roomboter in een koekenpan en bak hierin de fijngehakte knoflook.
  • Voeg na een half minuutje de miso toe en roer tot een egaal mengsel.
  • Voeg de sojasaus en plantaardige kookroom toe en roer tot een gladde saus.
  • Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan de saus.
  • Verdeel de spaghetti over borden en serveer met gyoza’s, crispy chili olie en pittige kiemen.
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

  • Reply Simone van Tol

    ziet er heerlijk uit!

    16 juni 2024 at 19:52
  • reageer

    Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star