Review: Tastea Energy Boost energie thee

Zoals ik onlangs schreef, ben ik op 1 januari met een serieuze poging gestart om van een hele slechte gewoonte af te komen: geen cola light meer. Het gaat me goed af: het is nu dag 6 en het wordt steeds makkelijker. Ik drink in plaats van het zwarte gif nu voornamelijk water en thee. Wat een goeie timing om kennis te maken met het merk Tastea: 100% natuurlijke theekruiden combinaties die niet alleen heel goed voor je zou zijn, maar ook daadwerkelijk zo tasty is als de naam doet vermoeden. In dit artikel lees je er alles over.

Ik koos voor de Energy Boost blend en de speciale Tastea theebeker.

Deze ondersteunt bij:

 • meer energie
 • omgaan met stress
 • ontspannen
 • vitamine boost
 • mentale gezondheid bevorderen

Dat leek me wel wat! Ik opende de bus en stond versteld: WOW. Serieus, deze blend ruikt echt zo goed! Heel fris en fruitig. En het ziet er zo mooi uit, hele stukjes sinaasappel en mooie paarse bloemetjes.

Ik werd er spontaan opgewekt van! Ik proefde de thee eerst thuis, gezet met een theefilter (deze zijn ideaal en worden per 100 verkocht) in een kopje. Nu gebruik ik normaal al geen suiker in mijn koffie of thee, maar al zou ik het gebruiken zou dat bij deze blend overbodig zijn. De thee is al lekker zoet van zichzelf.

Ik zette de thee met een theefilter, deze chloorvrije papieren filters kun je in veel winkels kopen. Ideaal voor een blend als deze.

Bij zo’n gezond kopje thee hoort ook wat lekkers, maar wel verantwoord natuurlijk. Ik nam er een Bounty Ball bij die ik laatst maakte, hier kun je het recept vinden. 🙂

Zoals je hier al kon lezen, maak ik regelmatig lange wandelingen. Maar dat is tijdens deze koude periode best doorbijten. Wat leek het me daarom ideaal om de Tastea beker mee te nemen, gevuld met thee om me tijdens het lopen mee op te warmen! En dat was het ook: ideaal. In de dubbelwandige theebeker zit een zeefje waardoor de blend alle ruimte krijgt in het water om te trekken. De beker is BPA-vrij en heeft een geheime bodem waarin je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof ik kunt bewaren. Ik nam ‘m mee op een koude dag van de week tijdens mijn 10,000 a day wandeling langs de Kralingse Plas. Wat een heerlijke opwarmer tussendoor!

Conclusie
Deze thee is aan de prijzige kant, maar het is erg geconcentreerd. Je hebt maar weinig nodig om een kop mee te zetten en doet er dus lang mee. Ook is het 100% natuurlijk en is het heel lekker.

Korting
Wil je ook een Tastea blend proberen? Dat kan t/m 31 januari 2017 in de Tastea webshop met een korting van 10% wanneer je de kortingscode wateetjedanwel gebruikt bij je bestelling. Cheers!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

 • Reply Kaylee

  Grappig! Gebruik zelf de detox thee :)…

  6 januari 2017 at 13:31
 • reageer