Review: Tastea Horsepower

Vorige maand probeerde ik een theeblend van het merk Tastea. De thee die zij maken bestaat voor 100% uit natuurlijke theekruiden combinaties. De thee die ik toen testte was heel goed bevallen. Inmiddels zijn er wat nieuwe blends bij gekomen in het assortiment en kreeg ik het aanbod nog zo’n theesoort te proberen. Ja, graag!

Ik drink sinds januari meer thee dan voorheen: ik ben sinds 1 januari nog steeds gestopt met cola light. Het is te doen, al blijven sommige momenten lastig. Maar ik hou vol en vervang het zwarte gif door thee, wat er en af en toe 7-up. Goed bezig, toch?

Nieuwe blends
De blend die ik de afgelopen keer probeerde was de Energy Boost. Wat een heerlijke thee is dat. Ik klikte snel naar de website van Tastea om te zien uit welke nieuwe blends ik kon kiezen:

Foto: tastea.eu

Dat het een weerstand thee is die vol anti-oxidanten is zie ik inderdaad aan de ingrediënten: groene en witte thee staan hier bekend om. Dit is de volledige lijst, zoals je ziet 100% natuurlijk!

Green tea china sencha, white tea pai mu tan, birch leaves, horsetail, china white monkey, natural flavouring (raspberry – violet flower – strawberry taste) , raspberry, mallow.

De thee is verpakt in een mooie en luxe bewaarbus net als de vorige keer. Ik ben weer onder de indruk van de geur wanneer ik het deksel open: dit ruikt serieus goed. De bus is tot aan de nok toe gevuld met de blend: heerlijk! Ik zie stukjes framboos en paarse bloemetjes en zet direct een kopje.

Drinkt lekker weg
Deze blend is heerlijk: het drinkt lekker weg en is wat mij betreft een thee voor op ieder moment van de dag. I love it! Het heeft een subtiele maar intense smaak.

De prijs
Ja, het is best een prijzige thee: maar er zit veel in het blik én je hebt maar 2,5 gram voor een kop van 125 gram nodig. Hoe dan ook, ik vind dit het waard om jezelf af en toe mee te verwennen. Het is ook een mooi cadeau voor de echte thee liefhebber. Het zal zeker in de smaak vallen – letterlijk en figuurlijk!

Korting
Wil je ook een Tastea blend proberen? Dat kan in de Tastea webshop met een korting van 10% wanneer je de kortingscode wateetjedanwel gebruikt bij je bestelling. Cheers!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Rianne Doorst

    Heeeeeerlijk! Was al aan het twijfelen maar je hebt helemaal gelijk! Je moet jezelf ook eens kunnen verwennen :-).

    10 februari 2017 at 13:00
  • reageer