Review: NADA Nothing Added

Onlangs is er een nieuwe supergezonde snack verschenen: NADA Nothing Added. Deze zakjes met stukjes gevriesdroogd fruit bevatten alleen maar… fruit. Niets meer, niets minder!

Je kunt kiezen uit de smaken appel, perzik en aardbei en alle drie zijn ze dus 100% natuurlijk. glutenvrij, vegan en gewoon hartstikke lekker. Probeer het zelf: ze zijn onder andere te koop bij Marqt en via de online webshop. Ik ben fan! De zakjes zijn ideaal om in je tas te hebben voor momenten onderweg waarop je neigt naar een candybar of chocoladereep om je trek te stillen. Een zakje weegt maar zo’n 16 gram (appel) – 18 gam (perzik en aardbei) wat overeenkomt met 160 gram vers fruit, dus van meesjouwen is geen sprake.

Natuurlijk kun je NADA zo uit het zakje eten. Maar ik vond het leuk om er wat mee te maken, dus dook de keuken in en maakte dit lekkers. Klik op de foto om naar het recept te gaan!


DIY lippenbalsam – link

Eton Less (vegan!) – recept

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Eline

    hoi,
    Ik volg je blog en vind het heel leuk om te lezen. Ik kreeg gelijk trek in crispy crisps het verhaal is wel minder mooi denk ik ik koop die altijd bij de action 0,79 cent voor een zakje ze hebben appel, peer, aardbeien en perzik. Die met perzik heeft wel toegevoegde suiker de rest niet

    27 juni 2017 at 06:38
  • reageer