7 toffe cadeautips

Er ligt altijd wel een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid in het verschiet waarbij je voor iemand een cadeau wil kopen. Of iemand in je omgeving die geslaagd is voor een belangrijk examen of is aangenomen voor zijn of haar droombaan… Dan wil je iets leuks, iets orgineels, iets attents. Maar wat? Wat is er dan makkelijker met
een kop koffie achter je laptop te struinen langs virtuele etalages. Ik heb alvast wat voorwerk voor je gedaan en zette 7 toffe cadeautips op een rij!

Voor de 90’s enthousiast
Yo home to Bel Air! Jawel: the Fresh Prince maar ook the Simpsons, Beavis and Butthead, Super Mario, Pulp Fiction: een trip down the 90’s memory lane bij iedere slok uit deze toffe mok!

Yo home to Bel Air! – 90’s mok

In de wolken
Hoe zoet is deze mini wolkenlamp? En echt niet alleen voor de kinderkamer!

Pineapple Pen!
Ik was op slag verliefd op deze knalroze pennenhouder. En met een knipoog naar de internet hit van alweer even geleden, ken je ‘m nog? 😀

Voor de koffie- of theeleut
Een lekker bakkie uit deze vriendelijke vossenmok!

Sticky unicorn
Hoe tof is deze eenhoorn plakbandhouder met twee bijgeleverde rolletjes regenboogplakband?

Girlboss geldbeurs
Een handig portemonneetje voor girlbosses! En fijn: van ieder verkocht exemplaar gaat 1% van de verkoop naar wereldwijde milieuvriendelijke initiatieven.

Shake it
Met deze krachtige Master Bullet kun je het wel shaken: alles wat je in de beker doet, komt er gepureerd uit. Ideaal voor gezonde sapjes en shakes, maar deze krachtpatser heeft ook geen moeite om noten klein te krijgen.

Dit artikel is in samenwerking met Radbag geschreven.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer