Raw aardbeien kokos taartjes

Heerlijke raw taartjes met een bodem van dadels en walnoten en een vulling van cashewnoten, aardbeien en kokoscrème. Kokoscrème wordt ook wel santen genoemd en kun je vinden bij artikelen als kokosmelk in het Oosterse schap zoals deze van dit merk. Je hebt hier mini quichevormpjes voor nodig, deze kun je onder andere kopen bij Albert Heijn. 

Ingrediënten voor 2 taartjes
6 dadels
1/2 cup walnoten
zout
6 aardbeien
1/2 cup cashewnoten, geweekt voor minimaal een kwartier in warm water
3/4 cup kokoscrème/santen
kokosolie
2 tbsp maple syrup
2 tsp citroensap

Bereidingswijze
Vet de vormpjes in met wat kokosolie. Maak de bodem door de dadels, walnoten en een snufje zout te mengen in de keukenmachine. Pulseer tot het een kleverig mengsel wordt. Stort dit in de vormpjes en druk goed aan. Zet de vormpjes in de vriezer terwijl je de vulling maakt.

Doe de cashewnoten, kokoscrème, maple syrup en het citroensap in de keukenmachine. Voeg op het laatst 4 aardbeien toe en meng. Giet het mengsel over de bodems in de vormpjes. Zet minimaal 2 uur in de koelkast. Garneer met de overige in plakjes gesneden aardbeien.

Raw aardbeien kokos taartjes

Raw aardbeien kokos taartjes

Raw aardbeien kokos taartjes

Op basis van dit recept.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer